L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 13 de novembre del 2013

L’Ajuntament millora la zona del multiusos amb xarxes de protecció



La Regidoria d’Esports està instal·lant unes xarxes de protecció en la zona del multiusos del Vergeret, que serviran per a separar amb seguretat la pràctica del futbol i del patinatge, de manera que els usuaris del club de patinatge no reben cap balonada.

Les xarxes complementen les tanques instal·lades recentment i ara només cal col·locar les proteccions dels pilars i de les bigues que sostenen el sostre del pavelló multiusos.

Amb aquesta millora, l’Ajuntament atén la petició que el club de patinatge va efectuar a l’alcalde, Jordi Joan, fa uns mesos durant la presentació oficial del club per tal de millorar la seguretat dels practicants. 
-