L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 19 de novembre del 2013

L'ajuntament repara un enfonsament del Passeig Colom que podia resultar perillós per als vianants


L'Ajuntament actua sobre un tram del Passeig Colom per tal de reparar el desnivell que s'havia produït en haver-se enfonsat una part de l'enllosat. En concret, i degut a un problema de cimentació, l'enllosat del passeig s'havia enfonsat vora uns 10 cm. provocant un clot i posant en perill la integritat dels vianants en una zona de molt de trànsit a més de pas per anar a les instal·lacions esportives.

Segons tots els indicis, l'enfonsament de les lloses ha estat degut a un problema de la cimentació i no a les arrells dels arbres com inicialment es pensava, car en netejar i buidar la zona afectada no s'han trobat arrels com s'aprecia a les fotografies . 

 
L'actuació consistirà a reformar i reforçar la cimentació i tornar a fixar les lloses al nivell que correspon, alhora que es repararà el marc d'obra que envolta l'arbre més immediat.
-