L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 24 de novembre del 2013

Les falles de Tavernes es volquen amb la nova fallera major Empar Mayans, proclamada anit en un acte a la Casa de la Cultura

A l'Ajuntament, moments abans d'anar a la Casa de la Cultura
El món faller de Tavernes es va volcar en la proclamació d’Empar Maians com a fallera major 2014 de la nostra ciutat i li demostra la seua estima omplint de gom a gom la Casa de la Cultura.

La Casa de la Cultura es va omplir ahir per la nit de les seues millors gal·les falleres per acompanyar Empar Mayans en la seua proclamació com a fallera major del 2014 de Tavernes. Les falles, i en general tot Tavernes, van demostrar i reafirmar el que tothom coneix: que Empar és una persona estimada, una fallera que deixa l’empremta de la seua vàlua en tots els actes on participa, que s’ofereix sempre i treballa sempre desmai perquè el món de les falles siga millor. Són molts anys els que Empar ve dedicant a les falles de Tavernes el bo i millor de la seua persona i ahir les falles li ho van voler reconéixer des de principi de l’acte, a la porta de l’Ajuntament fins l’últim moment de la festa posterior a la proclamació.
La fallera major al vestibul de la Casa de la Cultura, amb la Cort d'Honor i autoritats.
A més de rebre la banda i distinció que la convertia en la fallera major de la ciutat, Emprar Mayans va rebre tot un munt de mostres d’afecte, als quals va respondre sempre amb un somriure. El somriure de satisfacció, de content perquè estava complint un dels desitjos més grans de sa mare i propi, i amb un record emotiu a son pare (q.e.pd) i tota la família que l’ha recolzada sempre, com va indicar en el seu parlament.

I com no va rebre el suport i recolzament de l’Ajuntament, personificat en la persona de l’alcalde Jordi Joan, com a president nat de la Federació de Falles, i ens els regidors que l’acompanyaren en l’acte. Jordi Joan va tindre unes paraules emotives dedicades a Empar on sobre tot destacava i li demanava “que fóra ella mateixa, que es manifestara tal com és”, perquè amb això té prou per ser una digna fallera major de la ciutat, encara que no oblidava el que és el tarannà d’Empar: l’amor, el viure, el treballar per la festa i per les falles, cosa que l’ha convertida en un referent  faller local.

Empar Mayans va dirigir unes paraules, molt ben expressades, amb molt bona dicció, un discurs breu on tenia un record entranyable de la familiar, i on agraïa totes les mostres d’afecte i suport que estava rebent.


Moment de la imposició de la banda com a fallera major 2014
L’acte va servir igualment per acomiadar l’any de regnat de Raquel Mafe, la fallera major del 2013, que ha fet també una gran tasca en aquest any que ha servit per unir més tot el mon faller al voltant de la Federació de Falles, un fet destacat pel seu president, Ximo Felis, que va aprofitar la seua intervenció per fer un balanç de tot el que havia esta el món faller el darrer any i informar de tot allò que la Federació pensa fer per tal d’impulsar la festa josepina a Tavernes.

En el transcurs de l’acte van rebre les bandes que les nomena com integrant de la Cort d’Honor les senyoretes Belen Grau, Lara Romero, Aida Meló, Anna Kavanagh, Julia Talens i Xelo Mifsud.

I una vegada acabat l’acte protocolari i els parlaments, la recent nomenada fallera major de Tavernes era obsequiada pels fallers amb uns espectacles sorpresa de play back, actuació inclosa de Dani Cardona, un dels secrets més ben guardats de l’acte, i que pillaven per sorpresa Empar Mayans que no s’ho esperava i es va emocionar. Tot un detall del món faller que va contribuir a que la nit fora completa per a la nova fallera major.

La nostra enhorabona i el desig d'un bon any faller 


-




4 comentaris:

Anònim ha dit...

Visquen les falles de Tavernes i visca la fallera major.

raboseta ha dit...

Xe q ve que parla el nostre alcalde. No hi ha cap com ell!

membre C.B.Tavernes ha dit...

I la noticia de la presentació del bàsquet que estava ací baix? Ha desaparegut.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ha desaparegut. Està mes arrere. Tin en compte que va tindre lloc diumenge dia 17 i la proclamació de la faller major va ser el dia 24.