L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 19 de novembre del 2013

Tavernes proclama Empar Mayans com a fallera mayor 2014 este cap de setmana

Empar Mayans, fallera major 2014
La Federació de Falles Junta Local Fallera de Tavernes celebra el pròxim dissabte, dia 23, l’acomiadament de la fallera major de 2013, Raquel Mafé i Ausina, i la proclamació i exaltació de la fallera major de 2014, Empar Mayans i Palomares.

L’acte es dividirà en dues parts. En la primera,  tindrà lloc l’acomiadament de la fallera major de Tavernes de l’any 2013, Raquel Mafé i Ausina, i en la segona part es realitzarà la proclamació i exaltació d’Empar Mayans i Palomares com a màxima representant de les festes de Sant Josep del 2014. En l’acte es presentaran les sis senyoretes que tenen el privilegi de formar part de la cort d’honor i que acompanyaran la fallera major de Tavernes en un any tan especial per a ella.

Les falleres majors estaran acompanyades pels membres de la corporació municipal encapçalada per l’alcalde i president nat de la FdF, Jordi Joan i Huguet, la regidora de festes, Pilar Altur, els cossos de seguretat de la ciutat, les comissions de les 6 falles locals, les juntes locals veïnes i els membres de la Federació de Falles Junta Local Fallera de Tavernes. Tot seguit hi haurà un fi de festa al local dels Balls Populars.

L’alcalde de Tavernes i president nat de la FDFJLF, Jordi Joan, ha indicat que “aprofitarem el moment de l’exaltació d’Empar Mayans per a desitjar-li tota la sort del món, alhora que li reafirmaré el compromís de l’Ajuntament amb les falles de Tavernes i amb la seua fallera major”.

La FDFJLF ha assenyalat el seu desig que els assistents gaudisquen dels actes que amb tanta estima ha preparat tot el món faller per a enlairar la figura de la fallera major de la nostra ciutat.

Al vestíbul de la Casa de la Cultura estarà l’exposició fotogràfica del Concurs Fotogràfic, la gent que vullga votar podrà fer-ho el dimarts, dijous i divendres des de les 18.00h fins les 20.00h dels dies esmentats. El lliurament del títol de la fotografia guanyadora i autor es dirà en finalitzar l’acte de l’exaltació.
-

2 comentaris:

Xelo Palomares ha dit...

Enhorabona Empar pel teu nomenament, poques falleres hi hauran més simpàtiques que tu.

Anònim ha dit...

Visquen les falles de Tavernes i la seua fallera major.