L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 12 de novembre del 2013

Xavi Castillo torna a Tavernes amb l'espectacle "El Mono".

Xavi Castillo és el referent principal de la programació cultural de novembre a Tavernes al costat del duel interpretatiu que protanotizarà la vallera Verònica Andrés i Alvaro Báguena, entre altres opcions interessants. 


El Mono, de Pot de Plom Teatre, de Xavi Castillo és l'espectacle que oferirà la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna el dijous 21 de novembre, a les 21 hores. I és que amb l'excusa de la crisi, retallades en tots els àmbits, siga educació, sanitat, investigació, ajudes socials, dependència..., cada vegada tenim més obligacions i menys drets com a ciutadans. Estarà patint la societat sencera una regressió evolutiva? Què està passant? On anirà a parar tot açò?

L'equip de Pot de Plom es posà a veriuar totes estes qüestions. Les conclusions van ser desoladores. Estem vivint una gran mentida i, per a conèixer l'autèntica veritat del que està passant, l’única opció és vindre a veure l'espectacle. L'Apocalipsi ha arribat i només Xavi Castillo pot donar-nos les claus de la salvació.

La regidora de Cultura, Pilar Altur, ha destacat que la programació cultural del mes és completa, encara que destacava l’obra teatral Querència, amb la nostra actriu local Verònica Andrés, i l'espectacle de Xavi Castillo El Mono. Segons ha dit, estava previst per a les Festes Majors però com havia realitzat l'espectacle a Benifairó unes setmanes abans es va preferir ajornar-la fins a novembre.

L'obra Querència es podrà veure el diumenge 17 de novembre a les 19 hores. És un duel interpretatiu de titans entre dos personatges plens de força però incapaços d'amagar les seues debilitats: un crític i una actriu que posen les cartes sobre la taula després de molts anys de joc. Un text farcit de dobles sentits característics de l'obra de Paco Zarzoso, amb una excel·lent direcció de Carles Sanjaime.

Les entrades anticipades a la venda de El Mono i Querència estan a la venda tots els matins de 10 a 14 hores i les vesprades que hi ha activitat, a la Casa de la Cultura. També es poden fer reserves per telèfon però s'han de recollir el dia abans, ja que les que no han passat a recollir-se es posen a la venda en taquilla.

La programació cultural de novembre de la Casa de la Cultura de Tavernes també ens ofereix el dimarts 19, a les 17:30 hores, una conferència de l'Associació de Veïns La Valldigna “L'estrés en la vida actual”, a càrrec de la psicòloga Sara Garcia Navarro.

El divendres 29 una activitat solidària i musical organitzada per Paco i Pepe tindrà lloc a partir de les 22 hores: el Xé Festival Tavernes Solidària, amb un preu de 7 euros i de 5 euros en l'amfiteatre.

Del 30 de novembre al 8 de desembre, el Calaix Jove de la Mancomunitat de Municipis de la Safor presenta en la Casa de la Cultura l'exposició Creart Jove, que s'inaugura el dissabte 30 a les 19 hores i es podrà visitar de dilluns a divendres de 18h a 20h. També el dissabte 30, els veïns de la Valldigna podran gaudir del concert de Rafa Xambó T'estimo tant, a partir de les 20 hores. Es tracta de sonets d'amor i de mort de William Shakespeare, traduïts per Txema Martínez i musicats per Xambó. L'accés és lliure i l'acte està patrocinat per la Mancomunitat de la Valldigna.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

El títol és el de menys ... sempre acaba fent l'humor sobre els mateixos temes. Això sí, una bona estona de rialles garantitzat.