L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 18 de desembre del 2013

Ahir va tindre lloc en l'auditori de la seu musical una audicio dels alumnes de cor

Tots els alumnes canten "Adeste fideles"
Ahir, a l’Auditori de la Societat Musical va tindre lloc una audició dels alumnes de cor de l'Escola Elemental de Música i Centre Professional "Mestre Arnau". Van actuar un total de 120 alumnes que ens van oferir un recital d’allò més variat incloent les tradicionals nadales, dirigits per Vicent Benavent.

L’alumnat de 1r i 2n va iniciar l’actuació amb la interpretació de dos canons: Sygnin i Babylon. Cal dir que el canon és una forma de composició musical de caràcter polifònic basada en la imitació estricta. Tot seguit interpretaren “Un beso y una flor” de Nino Bravo i la nadala “Fum fum fum”.

Els alumnes de 3er i 4rt també cantaran dos canons, el primer d’ells a tres veus, anomenat “Rock my soul” i el segon a dues veus, “Doeba” en estil swing. A més, interpretare la famosa “Yesterday” dels Beatles i una peça tradicional d’aquestes dates “Santa nit”.


Després, va ser el torn del Cor de Cambra de l’alumnat d’Ensenyaments Professionals, que ens van delectar amb el tema del musical de West Side Story "One heart, one hand" per seguir amb “I just called to say I love you” de Steve Wonder i “Viva la vida” de Coldplay.


Per finalitzar l’acte, tot l’alumnat va cantar conjuntament l’obra “Adeste fideles”, un himne nadalenc cantat en llatí.

No cal ni dir que totes les interpretacions foren seguides per molts aplaudiments dels familiars i aficcionats presents en la sala.
-