L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 16 de desembre del 2013

Compromís liderarà una coalició de partits a les eleccions europees


Morara i Baldovi
Compromís és un valor cada vegada en alça i més conegut a nivell estatal i un dels puntals és el diputat en el Congrés, Joan Baldoví. El diputat i sindic de Compromís, Enric Morera, ha assenyalat que "realitza un gran treball per a donar a conèixer el nostre projecte i de conjuminar esforços i iniciatives de cara a les pròximes eleccions Europees". 

I és que segons Morera, en manifestacions a “La Veu del País Valencià”, la coalició Compromís liderarà una coalició de partits nacionalistes a les pròximes eleccions europees. “Anem a exportar Compromís a Espanya, després d’una reflexió molt sòlida per a traure un bon resultat".

El líder del Bloc també ha remarcat la "sintonia" amb el restes dels partits de la coalició per a conformar una candidatura europea "potent" amb la Chunta Aragonesista, Més Mallorca, grups de la coalició europea Verds / Ale, Anova o Geroa Bai "i molt important: tenir un component de xarxa ciutadana".

Segons Morera la candidatura que liderarà Compromía a les eleccions europees serà “solidària, integradora i aglutina a tot un espai d’innovació a l'Estat espanyol. Compromís liderarà aquesta candidatura perquè nosaltres hem patit la política d’austericidi i de retallades de la dreta valenciana".

A més, indicava "la candidatura europea va ser útil per a continuar avançant en el projecte de Compromís al País Valencià".

Enric Morera, després de l'últim Consell Nacional del Bloc de dissabte, ha eixit reforçat en el lideratge dins del seu partit i la coalició i serà una peça clau de cara a l’elaboració del reglament de Primàries amb vista a les pròximes cites electorals.

El 25 de gener se celebrarà el Consell General de Compromís on es decidirà l’estratègia de la coalició.
 
- Segons la publicació de "La Veu del País Valencià"
-