L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 15 de desembre del 2013

Compromís presenta una nova demanda al TSJ par la negativa d'informació del govern valencià del PP



Compromís ha presentat davant el TSJ valencià una demanda per la vulneració dels drets fonamentals dels diputats que suposa la negativa del Consell a facilitar les factures del viatge que el President de la Generalitat, Alberto Fabra, realitzà a París el passat mes de juny per a presenciar la final del torneig de tenis Roland Garros.


Compromís ha hagut de recórrer de nou a la justícia “davant l'opacitat del govern d'Alberto Fabra. Demanàrem al Consell saber el cost i poder revisar les factures del viatge del president a Roland Garros i des del govern del PP se'ns contestà amb prepotència que el cost d’eixe viatge va ser l’habitual per a eixe tipus de desplaçament, com si els valencians no tinguérem dret a conéixer quant costà el viatge del President que hem pagat entre tots”.


Compromís considera que “Alberto Fabra no està a favor de la transparència perquè en aquest moment és probablement el President que més informació està amagant, ja que no dóna ni una sola documentació relacionada amb la seua gestió”.


Compromís considera que la negativa del Consell vulnera drets fonamentals establerts en l’article 23 de la Constitució, com són el dret a participar en assumptes públics i el dret a accedir amb igualtat a les funcions i càrrecs públics.