L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 13 de desembre del 2013

FESTIVERN 2013: Enguany s'amplia la zona d'acampada


La regidoria de Joventut que dirigeix Josep Llácer, i que és la responsable del que gira al voltant del Festivern, continua amb els preparatius dels terrenys per al festival i si ahir informàvem de l'anivellament i preparació del solar on s'instal·lara l'envelat del Festivern, hui de informar de la preparació dels terrenys on s'ha de muntar la zona d'acampada.

Una zona d'acampada que enguany serà molt més àmplia que les passades edicions atés que es confia sobre les 8000 persones les que aculla el concert de la nit de Cap d'Any.

Per tant, i per ampliar el lloc habitual d'acampada, l'Ajuntament esta desbrossant i aplanant els solars buits que hi ha al costat. Segons hem pogut saber, enguany s'instal·lara un punt informatiu als visitants en la mateixa zona d'acampada, i s'els oferirà bosses de fem per tal que l'arreplegada de deixalles i demés siga més fàcil.
-


1 comentari:

Anònim ha dit...

El tractor (d') Obrint Pas.