L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 30 de desembre del 2013

FESTIVERN 2013: ÚLTIMA HORA L'Ajuntament habilita una zona més d'acampada en el Polígon el Pla



S'han superat totes les previsions. L'Ajuntament de Tavernes havia preparat doble espai d'acampada que en les dues passades edicions i aquestes s'han quedat curtes. Encara sort que des d'ahir i vist el ritme de venta d'entrades i l'afluència de gent, s'ha estat preparant una altra zona en el Polígon del Pla, lloc on s'està enviant la gent des d'aquesta vesprada.

Els operaris municipals han treballat per a instal·lació deL reforç de l'enllumenat i demés infrastructures que calen (serveis higiènics, etc) 

No hem d'oblidar que Tavernes té 18.000 habitants i que l'afluència de gent de fora al Festivern pot ser unes 8.000 persones, amb la qual cosa es cosa que mig poble més, si pensem que hi ha gent vivint a la platja.

I mentres tant continua l'afluència de gent a la guixeta per canviar l'entrada per la polsera. A hores d'ara la cua és molt gran, pot estar sobre els 200 metres, i no només en una fila sinó varies una al costat de l'altra, com podeu vore a les fotografies.

L'ambient a Tavernes és fenomenal.
-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

si tota esta gent es gastara una mitjana de 30 euros, suposant que siguen unes 8000 persones serien 240000. FELICITE A L'AJUNTAMENT

GORDON GEKKO ha dit...

El Festivern ha sigut una gran idea. 8000 persones estan donant ambient al poble i, el més important, estan consumint en les tendes, comerços, bars i restaurants del poble. L'event ha donat una empenta important a les nostres xicotetes empreses. L'èxit és inquestionable i, en la meva opinió, molt beneficiós per a Tavernes.

Bon any a tots!

Anònim ha dit...

Pense igual...un gran exit per al poble!!!

Anònim ha dit...

També cal tenir en compte que entre eixos 8.000 hi ha gent del poble que possiblement abans pegava a fugir i ara es queda. Per tant, tot i que no es gasten una mitjana de 30€ (com abans calculava l'amic/a) al cap i a la fi també són diners que es queden en el poble.

Anònim ha dit...

Qui més es beneficien son els grans supers.
Hi ha un riu de festiverners amb la bolsa de la compra cap a la zona d'acampada.
La gent no està per masa despeses.

Anònim ha dit...

Estem contents de veurer el poble molt animat. El que no pot ser es que acampen 8.000 persones al voltant del carrer Marjaletes i que sols hi hajen una desena de WC, i que tinguen que utilitzar els carrers adjacents per fer les seues necesitats.Li demanem a l'Ajuntament que envien una brigada de netetjadors per netetjar tots els matins els voltants carrers entre cotxe i cotxe, voreres i portalade de finques.
BONES FESTES I UN BON ANY.

Anònim ha dit...

Sí. Hi ha molta gent acampada, però no per això hem de confondre les coses... 8.000 és l'aforament de la carpa i possiblement les entrades venudes, però d'entre eixes 8.000 entrades també hi ha gent de La Valldigna, comarques veines que tornen a dormir a casa. A més a més, tot i que una minoria, alguna casa també s'ha llogat. Ara, no sé a quant està el Poliklyn però crec que uno de més mai està de sobra.

Anònim ha dit...

Tavernes estava plenet de xusma.

La Cotorra de la Vall ha dit...

A Tavernes hi ha molta gent intolerant i sense respecte a la resta de persones.

Estem segurs que eixes persones a les que critiques, i que segurament la immensa majoria d'ells tindran més educació, trellat i formació que tu, no t'haurien qualificat a tu de feixista.