L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 15 de desembre del 2013

L’ajuntament aprova que l’accés a l’aparcament del Passeig serà gratuït els dies previs al Nadal per facilitar les compres



L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan,  ha donat a conéixer aquesta mesura en el transcurs d’una entrevista que li han fet avui a la ràdio local i ha ressaltat que la mesura pretén potenciar la compra en els comerços locals.

Així, segons ha dit, la mesura d’aparcament gratuït començarà el dia 20 i acabarà el dia 24, els dos dies inclosos, dins de l’horari comercial.

Jordi Joan ha explicat a la ràdio que és una mesura impulsada des de la regidoria de Serveis Públics, dirigida per la regidora de Compromís-Bloc Llum Sansaloni, i que en opinió de l’alcalde completa tot un seguit d’activitats promogudes per l’Ajuntament i que no tenen altre objectiu que fomentar l’activitat comercial i empresarial, dinamitzar l’economia local i, sobre tot, que els ciutadans compren en la ciutat. 




L’Ajuntament destinarà més personal a l’aparcament eixos dies per tal de reforçar el control i vigilància de les instal·lacions i dels vehicles que s’hi dipositen.

L’Ajuntament ha recordat en la campanya de foment del comerç local que la compra dels productes nadalenques a la nostra ciutat potencia i fomenta el comerç local, i per tant millora i impulsa l’economia local. Es vol implicar als veïns en les compres al poble pel tracte humà i directe i com aposta pel comerç de proximitat.

Una manera d’agrair eixes compres, es que tots els veïns que compren en els comerços de l'Associació de Comerciants i del Mercat Municipal rebran un tiquet per a participar en el sorteig de 63 vals amb un premi de 30 euros. Els premis es sortejaran públicament el dia 3 de gener de 2014, a les 20:30 hores, en el al saló de plens de l'Ajuntament. 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bona iniciativa.
Ara podrien donar informació dels preus del parking a tots els que aparquen el cotxe a vore si reviscola un poc.