L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 12 de desembre del 2013

L'Associació Pi Redó de Benifairó se suma a la campanya de les 300 caixes organitzant cinema solidari



Els col·lectius de la Valldigna continuen sumant-se al projecte solidari de les 300 caixes d'aliments. L'últim a adherir-se ha estat l'Associació Pi Redó de Benifairó amb l’organització per al diumenge, 15 de desembre, a les 18:00 hores, una vesprada de cinema a l'Auditori Municipal. 

La pel·lícula elegida per aquesta vesprada de cinema solidari és Goodbye Bafana (Adéu Bafana), apta per a tots els públics, i que recorda la figura del recentment desaparegut Nelson Mandela. S'hi narra la insòlita i profunda relació entre James Gregory, un carceller racista de Sud-Àfrica, i el seu presoner, Nelson Mandela. Durant 25 anys, Gregory es va ocupar de Mandela dia rere dia. Va ser el seu carceller, el seu censor, però també el seu confident. Un home que va comprendre el significat de la llibertat de l'home que tenia presoner. 

Per a gaudir de la pel·lícula només cal aportar aliments de primera necessitat no peribles, com ara arròs, oli, llet, conserves, cacau soluble, galetes, pasta, formatge, llegums, sucs, dolços, sucre, sal, cereals, etc.
-