L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 14 de desembre del 2013

L'Escola de Música ofereix el tradicional concert de nadal


Banda Infantil

L’Escola Elemental de Musica i el Centre Professional “Mestre Arnau” van oferir ahir el tradicional “Concert de Nadal” en l’auditori de la societat musical que va comptar amb les actuacions de la Banda Infantil i Ventolin’s Band.

La Banda Infantil dirigia per Juan Francisco Torres va oferir una selecta audició de peces,  entre les quals cal significar la banda sonora de “Pirates del Carib” de Klaus Badelt o el tema d’amor de “Titànic” (My Herart Will Go on) de James Horner, per acabar amb la interpretació de les nadales “Campana sobre campana” “Jingle Bells” i “ Nit de Pau”.

Ventolin's Band

La “Ventolin’s Band”, agrupació instrumental d’adults de l’Escola de Música, va estar  dirigida per Evarist Sansaloni i va oferir “Carros de foc” de Vangelis, “Estranys en la nit” de E.Snyder, “Imagina” de J. Lennon, per acabar amb les tradicionals “Joy to the worl” i “Jingle bell rock”.

El concert va ser de la completa satisfacció dels assistents que aplaudiren molt llargament les interpretacions. La nota simpàtica a càrrec de la formació infantil que va interpretar les peces musicals amb barrets nadalencs.
-