L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 22 de desembre del 2013

Tavernes canta el Nadal





Tavernes es va convertir ahir en una gran festa musical amb la interpretació de nadales tradicionals per diverses societats i entitats musicals molt diferents i on, com no, la veu humana no va estar absent.

A les 5’30 de la vesprada van començar en el Passeig del País Valencià, un lloc on van participar el grup de Balls Populars local, l’Escola de Dolçainers de la Valldigna i CJM El Fènix. 

 
Posteriorment, les interpretacions musicals es van traslladar - a les 18.00h- al nucli urbà més antic del poble: la plaça de l'Església, amb una gran interpretació dels alumnes de l’Escola de Música de Tavernes i CJM El Fènix, i tot seguit li va arribar el torn de la Coral Marinyén i el Cor Quinzedemarç a la plaça de Salvador Mifsud.


Tots els grups participants, amb el públic que es voler apuntar i membres de l’Associació de Veïns La Valldigna, Associació de Mestresses de Casa Tyrius i Junta Local Fallera s’uniren per cantar tots junts la nadala més universal “Nit de Pau” davant la porta de l’Ajuntament, a la Plaça Major, lloc on també l’assocació ACUDE havia preparat un xocolate solidari.
-