L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 7 de gener del 2014

Bon Any tinga vosté, Sr. President

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, va començar l'any com l'havia acabat el 2013, escridassat i xiulat dijous passat a Bellús (Vall d'Albaida), on va anar Fabra a inaugurar un Centre de Cultura de Major, acompanyat de batlles del PP d'altres comarques.

D'entre els manifestants, n'hi havia d'afectats per la gestió de la Llei de Dependència, famílies amb xiquets de pobles que pateixen les retallades escolars, i membres de col·lectius de la comarca. Fabra va ser rebut amb crits de "Fora corruptes de la Vall d'Albaida" i "Fabra dimissió", a més de càntics, consignes i xiulets, mentre a l'interior es feien els discursos dels representants polítics.

Mentrestant, a fora els manifestants demanaven si era possible de traure fora "'algun platet de xoriç". Fins i tot van fer una inauguració simbòlica darrere del cordó policíac, que va fer que alguns dels agents dissimularen el riure. Acabat l'acte, Fabra va eixir aplaudit per la comitiva i xiulat pels qui l'esperaven a fora.



-

4 comentaris:

Estruch ha dit...

Així va ser, m'ho contava un amic guardia civil de la zona de Xàtiva, que va tindre que anar a reforçar, no ho entenía tot perquè no parla valencià, però ens contava que els guardies que que sí s'aguantaven per a no descollonar-se .

Un de la Vall que ha treballat a Bellús ha dit...

La de principi de video és la duenya del bar-casa de la cultura, no sé si ara ja no tindrà tant negoci de l'Ajuntament amb la nova llar de jubilats. Per això potser maleeix els polítics com a "tots lladres i rics", quan es veu que quasi tots els iaios del poble estàven a favor de Fabra, per l'obra nova que havia inaugurat.
El que vinc a dir és que ací el problema de corrupció no és del PP ni d'altres, sino sempre del que mana, encara que a diferents nivells, també dins d'un mateix partit.És cosa que portem les persones no els partits,ningú obliga a estar dins cap partit ni votar ningú.

Anònim ha dit...

El problema és que sempre han manat els dos mateixos, i ací en la Comunitat el PP des de fa 18 anys.
Ho portarem les persones i com els partits els fan les persones mira que esta passant: de més de 100 imputats que te el PP, el partit no ha expulsat a ningú ni ha obligat a que dimitisca.
Per eixe cami no, amic.

El de Bellus ha dit...

Pues això que dic jo, com el partit el fan les persones (algunes mes que altres) pues el PP està acabant com acabarà. Pero com deia, no sols el PP, mireu el partit de Felipe com va acabar entre el GAL, el Guerra i aquell de la Guàrdia Civil. I no cregueu que la vostra ideologia nacionalista eximeix d'aquests mals, nomes cal mirar-se a l'espill de CIU per allà el nord.
Molts creuen que la tàctica del PP no serà tan roïna quan com dius han manat 18 anys, es pot caure a la errada de dir jo faré semblant pero com que soc mes llest no m'agafaran. Ja s'han vist alguns intents a nivell local i han fet aigua, i no parle dels intents del PP de posar sempre la traveta.