L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 17 de gener del 2014

El dissabte, activitat de senderisme organitzat pel Grup de Muntanya


El Grup de Muntanya organitza per a dema dissabte dia 18 una activitat de senderisme amb recorregut per les Foies-Penyalba. L’eixida serà les 8.00 hores de la porta del Monestir de Valldigna en cotxes fins a la Font Nova de les Foies.

Itinerari.- Font Nova – PR-CV51D3 - Coll del Penyalba – PR-CV51V3 - pic del Penyalba 772 m.- Forat de la Drova PR-CV51D5 – Flaret – les Foies.
Distància .- 8.5 Km.
Dificultat.- Mitjana.
L'activitat compta amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Simat de la Valldigna.
Secció que organitza.- Voluntariat Esportiu (Registre Autonòmic d’Associacions nº CV 04-049972-V).
 
Es recorda que per realitzar activitats de muntanya o esportives amb el Grup Muntanya Valldigna cal tenir la targeta federativa o una assegurança d'accidents equivalent. Qui no estiga assegurat haurà de pagar 2 euros en concepte d'assegurança d'accidents (Llei 2/2011, de 22 de març de la Generalitat, de l’Esport i l’Activitat Física de la Comunitat Valenciana). Podeu tramitar la vostra targeta federativa a través del Grup Muntanya Valldigna.
-