L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 24 de gener del 2014

Es temps de FITUR... i de conéixer que Aerocas és va gastar més de 150.000 euros en FITUR per promocionar un aeroport en obres!


Francisco Camps i Carlos-Fabra durant la "inauguració" de l'aeroport de Castelló
Aprofitant l’avinentesa de la fira de turisme, Compromís ha destapat, d’acord amb les factures que ha tingut accés el grup parlamentari, que l’empresa pública Aerocas disposava d’ un stand propi a FITUR i ha desemborsat una gran quantitat de diners públics en la fira.

Segons Compromís “els muntatges, lloguers, publireportatges, anuncis específics en algunes emissores de ràdio, o pastissets de confitura... han representat en total: 153.819,46 euros directament pagats per Aerocas – empresa pública, no ho oblidem paguem tots - sense comptar les despeses d’hotels, desplaçaments i barra lliure dels polítics i dirigents del PP”.

Una xifra més per a sumar a eixe calaix sense fons d’on es podia “malgastar alegrement” sense cap tipus de problema, mentre mantindre la plantilla costava més de 380.000 euros a l’any, segons la denuncia de Compromís.

La formació ha fet públiques unes dades que demostren que “es va malgastar indecentment els diners públics dels contribuents” per anar a vendre durant uns dies a FITUR una infraestructura inacabada i endarrerida. 

Mentrestant, l’aposta promocional a FITUR de les comarques de Castelló no era les platges, el patrimoni cultural, arquitectònic, paisatgístic, d’oci, sinó “una ridícula infraestructura que no estava ni està en funcionament; com si una infraestructura poguera ser la destinació” han lamentat des de Compromís. No cal ni recordar que l’aeroport sense avions de Castelló s’ha convertit en una icona mundialment reconeguda del despropòsit i del balafiament de diners públics. 
-