L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 8 de gener del 2014

La Biblioteca Municipal amplia l’horari en període d’exàmens universitaris


La Biblioteca municipal ha ampliat l'horari per facilitar la preparació dels exàmens als estudiants de la localitat. El període d’horari especial comprén del pròxim dilluns 13 de gener fins al divendres 31 de gener.

La regidora de Cultura i Educació, Pilar Altur, ha manifestat que l’horari especial d’obertura serveix  un any més facilitar als estudiants un espai adequat perquè preparen els exàmens.

L’horari especial d’obertura de la biblioteca en eixe període serà, de dilluns a divendres, ininterrompudament de 10 del matí a 10 de la nit. L’horari de dissabte serà de 10 a 13 hores de matí i de 15 a 21 hores de vesprada. Durant el període extraordinari de preparació dels exàmens, el lloc d’estudi serà la planta baixa de la biblioteca de dilluns a dissabte.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Està molt be aquesta iniciativa però havera pogut ser un poc més útil si s'havera ampliat l'horari de biblioteca durant aquest Nadal, que és quan necessitavem un lloc per estudiar.
Els exàmens universitaris començen el dia 13, i sóm molts els que a partir d'aquest dia ja ens instalarem a València i, per tant, no podrem gaudir del nou horari de Biblioteca. Estaria bé que, per a altres anys (tant com per a final e curs), es tingera en compte açò i es pugera ampliar l'horari quan realment fa falta.

Salutacions.
Una estudiant de Tavernes

Anònim ha dit...

Ara falta que quan tan sols estiga oberta la part de baix de la biblioteca la gent siga respectuosa i guarde silenci. I em referisc a les persones que quan van a agafar algun llibre a la biblioteca es posen a parlar com si estagueren al mercat o a les mares i pares que deixen que els xiquets es dediquen a córrer per la biblioteca com si estagueren al parc. I he d'agfegir que les bibliotecaries fan molt poc o res al respecte.