L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 27 de gener del 2014

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Prohibit aparcar




Ens han remés aquestes dues fotos amb una breu explicació. Ens venen a dir que, durant el període de presentacions falleres, els dissabtes i diumenges està prohibit aparcar a l’esquerra en el sentit de la circulació enfront la Casa de la Cultura.


El senyal que hi ha fixat per informar així com les tanques i la cinta plàstica ho deixen clar.  Així i tot hi ha gent que molt abans de l’hora marcada de final de prohibició d’estacionament hi ha gent que aparta les tanques i trenca la cinta - es pot vore enmig del carrer a la segona fotografia-  i aparca en lloc prohibit.


Ens diuen que s’han donat els casos de denuncies i que la grua s’ha emportat algun cotxe i després han vingut les queixes, les malediccions i tot el que sol passar en moments com aquests de critica als agents o l’Ajuntament, quan l’únic culpable és el propietari que no ha fet cas dels senyals, de les tanques i de les cintes.

El remetent de les fotos ens indica que ha passat aquest cap de setmana, i va  passar les anteriors igualment.

Agraïm les fotografies i la informació
-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra, també s´ha de dir, que el fallers, que tan exigeixen quan de la seua festa es tracta, tenen la cara molt dura. Tots els anys, el veïns llevem els cotxes per a dignificar la festa, i després arriven el fallers i ala, tots a estacionar on abans teniem nosaltres el vehícles i cap adins a l¨acte. Es creuran que el estacionament es per a que estacionene ells?

Anònim ha dit...

Tot i deixant clar que les normes s'han de cumplir, caldria fer les coses perque a molts no ens quedara la sensació que en arribar les dates prèvies a falles, part de la població s'imposa a l'altra part, "xafigant" drets i qualitat de vida.

Perquè com la teoría/pràctica de Gamonal ha deixat clara, les coses poden rebentar quan menys s'espera.

No se quina part és més nombrosa el que sí que està clar és quina part està organitzada i quina no.

I a molts ens anulen els drets. Per exemple perdem els diners invertits al gual de la nostra entrada de cotxera. I hem d'aparcar al mig d'enlloc.

Anònim ha dit...

El monovolumen de la foto te una plataforma per a persones minusvalides.
No se si te algo a vore amb el tema però el detall és important

Anònim ha dit...

En falles tot val, no entenc perque tinguent un bon passeig shan de llevar llocs daparcament.

Anònim ha dit...

Si la part organitzada son les falles, jo vullc ser anarquiste.

Anònim ha dit...

Jo visc al carrer major i, efectivament tots els divendres, dissabtes i diumenges que hi ha algun comboi i a més a més, ara damunt de falles, ens lleven llocs de aparcament. Però això si, quasi tots els fallers/res, venen amb el seus cotxes i clar que si, tenen tot el lloc per aparcar sense cap problema.

Anònim ha dit...

Els cotxes es lleven de eixe troç de passeig pel perimetre de seguretat,ja que es disparen focs artificials,que quede clar que no es per craprixo dels fallers

Anònim ha dit...

Vix just en la plaça de la Cultura Pel fet de viure en eixa zona patim constantment prohibicions per a aparcar.I no nomes per les presentacions, no senyor!!...constantment i sense previ avis en ocasions, mos han despertat a les 8 del mati un Dumenge per a llevar el coche.Tenim que aguantar soroll,musica,petarts ,balls populars,matinals MOTERAS,orquestes de carnestoltes.....i ningu diu res i aguantem.
No crec que per a que un grup privat de gent vulga celebrar una festa,( si,si privat.perque ni tots els veïns son fallers ,ni a tot el mon els agrada les Falles....) siga necessari PROHIBIR aparcar desde les 14h fins les 10 de la nit...Els veïns de la zona estem FARTS .....i aixo ningu ho veu. Mosatros no tenim drets,nomes tenim que aguantar-mos per viure en esta zona.
Es injust que tingam que patir tot aço i damunt perque aparques el coche una volta estiguen tots dins te multen o es porte el coche la GRUA....es per a plorar.

un indignat!!!

Anònim ha dit...

Els cotxes es lleven de eixe troç de passeig pel perimetre de seguretat??
I la seguritat de les finques?....yo tinc que baixar les persianes i tancar les finestres cada volta que disparen els focs artificials...perque en dos ocasions m'han entrat trossos de petarts en casa .....

Anònim ha dit...

Hi ha que ser torpe. Si veus el senyal i estaciones van a denunciar-te, i tantes vegades com ho faces mal. Altra cosa és aconseguir que no facen falles ahi, però està clar que les falles manen i molt en tots els llocs.
Un consell seria que si veus un senyal que no estaciones. I si no t'agraden les falles, matinals i eixes coses; mala solució tens