L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 18 de gener del 2014

La parroquia de Sant Josep ha preparat una exposició de fotografies en memòria i record de mossèn Ricardo Carles





La parròquia de Sant Josep ha preparat una humil exposició de fotos on es manifesta el record i l’estima que la parròquia té vers Ricard Maria Carles, apreciat fill adoptiu de Tavernes recentment desaparegut. L’exposició se celebra com a cloenda del trentenari, trenta dies del mes de gener en que les eucaristies s’han celebrat amb record de l’anima de mossèn Ricardo. 

L’exposició es presentada sota el títol : “D. Ricard Maria Carles Gordo... vivim, som i fem parròquia” i vol recordar i donar testimoni gràfic del pas del finat per la nostra parròquia entre els anys 1.954 i 1.964. El títol de l’exposició vol testimoniar que, a més què durant aquests anys la parròquia va compartir amb ell experiències, iniciatives i il·lusions, va ser en aquestes dades quan l’ermita de Sant Josep es va convertir en parròquia i gràcies a ell ens vam ensenyar a viure, a treballar, a ser i a fer parròquia. 

L’ exposició, segons l’organització, “vol agrair-li que despertara en les vides de la barriada el sentiment d’un nou món com a cristians, ensenyant-nos a obrir-nos al carrer, al barri, al poble, a la comarca, a la natura , a la societat..... a ser tolerants i participatius, a valorar lo quotidià, a creure en la joventut i a recolzar-la; agrair-li que despertara als nostres cors la caritat, la germanor, a que el nostre treball com a cristians gire sempre al voltant d’aquells que més ens necessiten...... i per tot això creguem que mereix per la nostra part aquesta exposició”. 

Com a cosa curiosa cal esmentar que l’exposicició recorda el pas de mossèn Ricardo per la parròquia i també el 60 aniversari de la seua constitució. I trobem coincidències curioses: 

- La parròquia es constituiex canònicament en desembre de 1953 i en desembre de 2013 falta mossèn Ricardo ( 60 anys després) 

- Mossèn Ricardo pren possessió de la parròquia el gener del 1954 i seixanta anys desprès, el gener de 2014 celebrem el seu funeral solemne a la parròquia de Sant Josep, fem el trienari i l'exposició.
Remés. Agraïm la nota i fotografies.