L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 30 de gener del 2014

La Policia Local de Tavernes du a terme el "Programa d’Educació Viària 2014" en les escoles

La Policia Local imparteix el Programa d’Educació Viària 2014 en els sis centres educatius de primària de la localitat. Des del dia 21 de gener fins al 14 de març serà les classes informatives i del 24 al 28 de març es farà el circuit d’educació viària.

Els alumnes de tercer i cinqué de primària dels centres públics i concertats de la ciutat són els que reben informació del Programa d’Educació Viària impartit per agents de la Policia Local de Tavernes.

Les xarrades informatives estan repartides en 4 sessions per curs i centre amb una durada aproximada de 50 minuts. L'objectiu és objectiu capacitar els xiquets perquè coneguen i puguen comprendre les normes i hàbits correctes de circulació com a vianant, passatger i conductor de bicicletes, de manera que els menuts valoren socialment les conductes en l’àmbit viari alhora que relacionen els accidents de trànsit amb l’incompliment de les normes de circulació.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha manifestat “el compromís de l’Ajuntament a l’hora de potenciar qualsevol activitat que facilite informació útil als nostres xiquets. El Programa d’Educació Viària permet que els menuts complementen la seua educació familiar i escolar, i que augmente la seua seguretat i la de la resta de vianants i conductors de la localitat, però sobretot serveix per a conscienciar-los en tot el que té a veure amb el trànsit i les seues normes”.

El programa s’imparteix en els col·legis Sant Miquel, Divina Aurora, Patronat, Alfàndec, HHDC i Magraner; a més, s’explica als menuts de tercer i cinqué de primària el funcionament del 112, de manera que en qualsevol situació d’emergència sàpien què han de fer.
-