L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 29 de gener del 2014

La regidoria d'Esport canvia la bomba d'aigua del Camp d'Esports


La regidoria d'esports que dirigeix Josep Llácer está canviant la bomba d'extracció d'aigua del Camp Municipal d'Esport, després que l'actual, que porta ja més de 40 anys en funcionament, ofereix poc rendiment.


La nova bomba tindrà la mateixa però donat elsd avanços tecnologics té un consum menor d'electricitat. L'obra s'ha pressupostat sobre els 5.000 euros a càrrec del pressupost municipal.

La nova bomba, com ja feia l'anterior, donara servei i subministrarà l'aigua de reg del camp municipal Vergeret i omplira la piscina d'estiu.
-



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Noticia important i destacable, si senyor, si .

Anònim ha dit...

Molt important i més quan els que estem pel Camp de Futbol sabem de la necessitat que hi havia.
Molt ben fet, Llácer. Sort que el tenim a tu que el preocupes de tot el que altres en anys no feren.