L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 19 de gener del 2014

L'ajuntament retira les jardineres de fusta en mal estat del passeig



Les palmeres transplantades al Centre de Salut

La brigada municipal de l’Ajuntament de Tavernes està procedint a retirar les jardineres de fusta en mal que hi havia al Passeig del País Valencià donat que era un niu de fem i brutícia al seu voltant. La fusta en què estan construïdes les jardineres amb el pas del temps s’havia podrit en molts casos i deixava escapar la terra i l’aigua del rec, embrutant la zona del voltant.


Les jardineres en mal estat han estat retirades i les plantes que albergaven, majorment una varietat de palmera menuda, han estat transplantades a la zona enjardinada al voltant del centre de salut.


Actualment només hi resten al passeig les jardineres en bon estat. Es baralla amb la col·locació de jardineres tipus grans cossiols d’obra, semblants a les existents, però no hi ha res decidit atés que el resultat que donen no és l’esperat, doncs no permeten per la falta d’espai i grandària plantar arbres que puguen donar un poc d’ombra i fins i tot els existents, com se sol dir, “no prenen vela” per aquestes circumstàncies.
-