L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 16 de gener del 2014

L’alcalde Jordi Joan firma les delegacions del nou regidor Perfecto Benavent, que serà el tinent alcalde.



Perfecto Benavent, regidor que va prendre possessió del càrrec en el plenari de dilluns, s’incorpora al Grup Municipal Compromís-Bloc com a responsable de:  Règim Interior, Administració General, Personal, Medi Ambient, Disciplina Urbanística, Activitats i Ocupació Via Pública.

Aquestes delegacions han estat ja firmades per l’alcalde, Jordi Joan, i a més passa a ocupar la quarta tinència d’alcaldia i entra a formar part de la Junta de Govern Local, substituint per circumstàncies personals el regidor Evarist Sansaloni.

Perfecto Benavent té 58 anys. És llicenciat en Biologia i treballa en el Jutjat de Pau de Tavernes de la Valldigna des de desembre de l’any 1984. És un gran aficionat a l’esport i a la natura. 

El nou regidor ha donat les gràcies “a les persones que han fet possible que estem ací, especialment als membres del col·lectiu Compromís-Bloc pel seu suport. El meu compromís va ser el benefici del meu poble i amb prioritat en qualsevol de les activitats i feines que tindré en les meues delegacions ”. 

Cal indicar que Perfecto Benavent és també el secretari local de l’Agrupació de Compromís-Bloc des de l’any 2007. Es va presentar en el número 6 de la llista presentada pel seu grup en les eleccions de l’any 2011. 
Organigrama municipal 
I així queda l'organigrama municipal després dels ajustos motivats per l'entrada com a regidor de Perfecto Benavent. Cliqueu damunt per agrandir i llegir millor

-