L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 14 de gener del 2014

PLENARI DE GENER 2014: Perfecto Benavent va prendre possessió com a nou regidor de Compromís-Bloc

Perfecto Benavant jura el càrrec

Perfecto Benavent Navarro va prendre possessió en el plenari com a nou regidor del grup municipal Compromís-Bloc. Després de rebre de mans de l'alcalde, Jordi Joan, de l'acta de credencial el regidor va jurar el càrrec.

El regidor rep les credencials de mans de l'alcalde
Perfecto Benavent és el secretari local de Compromís-Bloc de Tavernes i es va presentar candidat en el lloc sisé en les llistes municipals. Ocupa el lloc deixat vacant per la regidora Vanessa Martí, que va renunciar al càrrec en ser contractada per la Generalitat de Catalunya com a professora d'IES en un centre d'aquella nacionalitat.

Desitgem al nou regidor el millor i que el treball per Tavernes li siga fructífer.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sort a Perfecto i que treballe pel be del poble.

Bonic ha dit...

Demanar que treballe pel poble Perfecto, es demanar-li que continue fent el que ha fet durant estos set anys, treballar per les idees que fan bé al poble. Un home organitzat , serio, dedicat i exemplar en els plantejaments locals. Un home en definitaiva que vindra a ajudar el final de la legislatura a l'equip de govern. Un home que coneix l'ajunatament ja que porta quatre anys assistint als plenaris amb dedicació d'orientar i quasi tres anys al costat de l'alcalde i els grups de govern que en tot moment han pogut contar amb ell. Des d'ací agrair-te la dedicació a les nostres idees, i assegurar que seràs tot un èxit de regidor ja que el coneixem com a persona i sabem que no vas a canviar. La sort la tenim nosaltres de contar amb persoanes com ell. Perfecto al teu costat per al que necessites.

GORDON GEKKO ha dit...

Perfecto: treballador incansable, bon gestor i millor persona.

Anònim ha dit...

otheyunEls que coneixem a Perfecto no dubtem de la seua valúa en totes les tasques que desenvolupa, i com no, no serà diferent a les que puga tindre com a regidor. Endavant Perfecto!!!