L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 21 de gener del 2014

Sempre no plou a gust de tot o si voleu, per damunt de tot sempre l'interés general

Així està ara i així estava la zona de l'escoleta. Una inversió de 200.000 euros per urbanitzar

L’Ajuntament porta feta unes despeses superiors als 900.000 euros en obres i serveis de la platja de Tavernes. La cosa te una gran importància en una època en que l’Ajuntament no disposa de recursos per invertir, i és mes rellevant encara si es compara amb actuacions d’altres legislatures, quan a pesar que l’Ajuntament tenia pressupostos molt més grans, la inversió en la platja era mínima. 

La Cotorra vol eixir al pas amb aquestes dades de polèmiques artificials creades en alguns blogs locals on massa vegada els comentaristes, de forma interessada i mirant “lo seu” obliden que allò que es fa ha de ser en benefici i mirant el bé general. I amb això està tot dit o “a buen entendedor...” 

El govern municipal de Jordi Joan, en época de vaques molt molt flaques que estem patint, està demostrant l’interés i ganes de millorar la platja i ho fa segons les seus possibilitats, encara que millor seria dir per damunt de les possibilitats.  I tot gràcies a una gestió encertada de la regidora Llum Sansaloni, encarregada de contractacions i compres.

Bona prova de l’interés per millorar les infrastructures de la platja són els 35.000 euros gastats en arreglar i millorar l’entrada i fer les obres d’adequació de l’asfalt i les voreres. També podem esmentar la inversió de 103.000 euros en la millora de l’entorn de la capella; per no oblidar-nos de la inversió de 198.000 euros en la urbanització de l’escoleta de la Sardina. 
Noves casetes de socorrisme: 50.000 euros
En altre ordre, s’ha incrementat el servei de socorristes en 4 persones amb una inversió total del servei de 135.000 euros; s’han comprat enguany noves passarel·les que han costat 30.000 euros i unes noves casetes amb una inversió de 50.000 euros.

I ara, s’han iniciat les obres de l’asfaltat de carrers de la Sardina després de més de 20 anys esperant aquesta obra, i això suposarà una inversió de 90.000 euros.

Total inversions en obres: 426.000 euros
Total inversió en canvi d’enllumenat leds en zones de la platja: Ho desconeixem
Total inversions en salvament i socorrisme: 80.000 euros
Inversió en el servei de salvament i socorrisme: 400.000 euros en tres anys.


I segons hem pogut conéixer, i això ho vàrem avançar en una passada noticia, l’Ajuntament té comprada una partida de papereres d’acer que seran col·locades amb l’inici de la nova campanya estival.

Si això no és invertir, amb el temps que corre..... Sempre no plou a gust de tots!
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

El servei de socorrisme s'ha deixat de fer algun any/legislatura? Es que com barregeu comptes d'obres i serveis i eixe servei sempre s'ha donat, no es cap novetat ni inversió afegida del govern actual.
De la part de l'escoleta s'havia rebut subvenció especifica, no? Així els 900.000€ "invertits" no en son tants, primer perque inversió es considera obra i segona si llevem diners de fora igual a l'Ajuntament nomes ha invertit de nou en la platja menys de 200.000 € en obres que son per a molts anys.
No, mai no plou a gust de tots.
Ni es conten les notícies a gust de tots, de l'interes general.

La Cotorra de la Vall ha dit...

On hem dit nosaltres que el Salvament i Socorrisme no es feia abans? En cap lloc. Per tant no posen pel mig coses que no hem dit.

Ho diguem ben clar: unes despeses fetes en obres i serveis. I després diferenciem les obres dels serveis que es presten al ciutadà.

I quina importancia té l'origen dels diners gastats: si venen de subvenció, si es préstec o si son impostos municipals. Siga quin siga el cami que ha tingut l'Ajuntament per tindre'ls, una cosa està ben clara se'ls ha gastat en la platja perquè així ho ha decidit el govern municipal, com haguerem pogut fer les obres en el poble.

Hi ha un fet innegable: les obres s'han fet i els serveis s'han donat en la platja. Això no ho pot negat ningú.

A vore. ¿Quina cosa que hem dit no es certa? Cap.

Continua demostrant-se que no plou mai a gust de tots.

Anònim ha dit...

Hi ha que ser hipòcrites per a fer eixos comentaris. Han desfet tavernes, buida de diners per no saber o no voler gestionar.
Este govern està gestionant els serveis públics sense pràcticament pressupost.
Són dignes d'elogi, però estos impresentables continuen amb la seua cançó hipòcrita.
Tot val en política? Crec que no, que tots tenim els ulls ben oberts i eixa gent no pot enganyar ni als seus

Anònim ha dit...

A la Cotorra:
Ho torne a dir que quan els politics parlen d'invertir-hi es refereixen sempre a obra, els serveis son manteniment i per tant no son inversió. Tampoc dona igual l'original dels diners quan dic subvenció ESPECIFICA significa que si no es fa eixa obra no venen els diners i no es poden sumar als ingressos del pressupost, a mes a mes escoleta ni Passeig son cap obra demanada ni començada pel Bloc, així que eixos diners NO es podien INVERTIR AL POBLE com digueu. Jo no dic que mentiu, jo dic que no explicant-ho com jo dic desinformeu i dugueu a vora vostra els arguments. I no, a la platja no s'ha invertit mes ni en mes percentatges que altres vegades, i altres vegades ja l'han tinguda abandonada.

El que esta clar es que a este lloc i al partit de l'alcalde es pensa que la platja ja esta massa be com esta i no es paren a pensar si te potencial o es mereix una oportunitat per reviscolat-la i desestacionalitzar-la.
Perque quan no es fa res s'excusen sempre en Aceplat?
Perque es deixa entendre en el titular de la notícia que Aceplat no representa l'interes general i en el poble si es ven l'event Festivern com d'interes general si els beneficiats son un xicotet grup d'hostalers igual que a la platja? Per que no s'usa la mateixa vara de mesura?
No crec que vulgueu que ploga a gust de tots.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Manteniment es manteniment i serveis que es donen son serveis.
O siga Salvament i Socorrisme es manteniment? Arreplegada de fem i neteja es manteniment?

T'ho tornem a repetir: Si s'ha invertit en la platja en les obres que s'han fet, és perquè així s'ha decidit. S'hauria pogut decidir paralitzar la urbanització de l'escoleta i dedicar els 200.000 euros a altres coses.

Els projectes seran de quan siguen (fa dos o deu anys) però els diners són del pressupostos que gestiona aquest govern i en el cas dels que provenen del PPOS és l'ajuntament qui decideix en que es gasten, com ara passa amb la placeta del Carrer Calvari.

I ací ningú ha comentat ni ha dit res d'ACEPLAT. No sabem a que es refereix vosté en les últimes frases.

Anònim ha dit...

Home, no dieu res d'Aceplat, pero amb un titular com este remarcant el "interes general" ho feu vetlladament, no es feu ara els llonguis. Bueno, vetlladament tampoc, a la notícia digueu clarament que a altres blogs "altres" nomes miren "lo seu" i no l'interes general. Es clar que amb "lo seu" es referiu a les activitats e inversions que atraguen al turisme i amb els "altres" es referiu a Aceplat o gent que pensa i demana com ells.
Despres anirem a Fitur i sabran que tenim falles pero no si tenim platja.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Despres anirem a Fitur i sabran que tenim falles pero no si tenim platja.

Tu creus? De fa uns 17 anys que s'està anant a FITUR i sempre s'ha promocionat el mateix: la platja majorment.

Si el resultat no ha estat l'esperat potser siga perquè entrar per la platja, quan tenim al costat Gandia i Cullera, no és bona tàctica i potser ampliar l'oferta a tota la Valldigna, i com no, a les festes com falles també, siga un encert.

De fa alguns temps que van les falleres major i, segons tots els testimonis, és una de les coses que més atrau als visitants a l'estant on esta Tavernes: el colorit, el vestit... i és el que més busquen la foto amb la fallera i de pas, s'emporten la informació.

És complicat, però tota pedra fa paret. I si no van.... segur que no fan res.