L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 26 de gener del 2014

Tavernes ix al carrer per a celebrar amb gran solemnitat la festivitat de Sant Antoni del porquet.



Tavernes ha celebrat amb gran solemnitat la festivitat de Sant Antoni del porquet, i l’acte de benedicció dels animals s’ha convertit en multitudinari essent centenars i centenars els vallers que hi ha acudit, els uns perquè els beneïren les mascotes i els altres per gaudir de la festa i vore la desfila da de les nombroses cavalleries que han posat un punt de color i alegria a la desfilada i a les rodalies de la plaça del poliesportiu, plena de gom a gom. 


 Tot s’ha de dir, l’oratge ha acompanyat i Sant Antoni ens ha oferit un dia ben asolleillat i amb temperatures molt suaus. 


Mossén Macelo ha presidit la cerimonia de benedicció acompanyat pel president de la festa de Sant Antoni, Juanjo LLácer, i l’alcalde Jordi Joan que presidia una nodrida representació de regidors dels consistori. 

La celebració de la festivitat de Sant Antonio s’iniciava pel matí. A partir de les 9’30 va començar la cercavila pels carrers de Tavernes als sons d’una animada xaranga que ha servit per acompanyar la imatge del sant fins a l’església de Sant Pere on s’ha celebrat una missa en el seu honor. 

Tot seguit, i en acabat la cerimònia religiosa, s’ha continuat amb la cercavila amb dansada a càrrec del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes i acompanyat pel grup de dolçainers i tabaleters de la Valldigna, per arribar ja passades les 12:30 hores al Passeig de Colom, on s’havia reunit una gran gentada per a presenciar la desfilada d’animals i benedicció.


I aci teniu un video resum de La Veu:


-