L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 27 de gener del 2014

Un pleit ben defés per l'advocat municipal li permet estalviar a l’ajuntament més de 300.000 euros


És un procés que ha durat molt de temps, en concret 24 anys, de pleits entre un particular i l’Ajuntament arran de l’expropiació d’un terreny que va servir per accedir a la depuradora Goleta-Sardina. 

El particular demanava 270.000 euros més el 25% per ocupació il·legitima, és a a dir, 335.000 euros. Sembla ser que fins i tot van haver negociacions fa anys on l’Ajuntament era favorable de pagar una quantitat substanciosa, a la qual presumptament i segons ens han dit, la propietat es va negar per considerar-la poc, a pesar que sobrepassava la meitat del que demanaven. 

El jurat provincial de valoracions va ajustar el valor del terreny en 17.000 euros, acord que la propietat va recorrer al TSJ valencià que va fallar a favor de l’Ajuntament el 2009. Eixa sentencia va ser recorreguda al Suprem que finalment ha donat com a vàlida la sentencia del TSJ i per tant, a pagar només 17.000 euros, un estalvi superior als 300.000 sobre el que demanava el particular.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cap comentari?

Anònim ha dit...

Felicitar al/s bons funcionaris de l'Ajuntament. Per desgracia no ho son tots! Més mérits per tant pels que fan bé la seua faena.