L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 6 de febrer del 2014

ARTICLE D'OPINIÓ: Continua


¿Quina és eixa falta tan greu que han pillat al regidor de Foment per a demanar la dimissió com a regidor? ¿A un regidor que treballa de valent, des del primer dia, tinga o no tinga dedicaciió exclusiva al Consistori? Però sembla que han tocat pedra quant a minar la moral a un dels regidors més destacats en aquesta legislatura, altrament la legislatura de la moció de censura. Això per a molts anys ho tindrem presents tots i totes.

Llacer és una persona constant, un cobdiciós del treball, com li dic a un bon amic meu historiador i posat al món privat. Llacer intenta fer més ciutat, que la gestió siga més efectiva, i ha fet canvis en la seua regidoría que a alguns i algunes no han agradat. I no oblidem portant diners a Tavernes, sí en premis, i no agafant-ne ni aprofitant-se com molts dels que ara l'ataquen i han callat.

Èxit i el fracàs tot és relatiu, però atacar a un regidor sense ordre ni concert és gratuït, jo no diré que l'única forma de ser feliç siga quan t'agrade sofrir, com deia Woody Allen. No crec que li agrade a Llacer, ni sofrir ni menys encara fer sofrir. Sap com a bon pedagog que ha de resistir molt, que en la vida no li han donat res i que s'ho ha hagut de guanyar ell. Sap per tant que és més savi, no qui s'equivoca menys, si no qui aprén dels seus errors.

Tinguem per segur que si ha estat algun error ho analitzarà i treballarà perquè no es repetesca. Però mentre el expresident tira contra els funcionaris en el cas NOOS, sembla que un regidor no ho puga fer. I és que a Tavernes hem de lluitar contra l'adversitat, una adversitat que no se ben bé que demana. ¿Qué no has beneficiat al poble?. ¿Qué has fet una tesina i no has citat algun treball, com algun conseller de sanitat de la Generalitat Valenciana?. ¿Que ho has fet en profit propi? Està clar i es veu que no.

Tu, Llácer, tens un problema i és que generes enveja en els teus adversaris, ets treballador, fas activitats i no pares. Cuida't l'esquena. Tens uns enemics que no són els que estan front a tu en el plenari, són els que estan perquè no faces tantes coses i ben relacionats amb la bancada de l'oposició.

Llacer t'ataquen , al meu entendre per tres qüestions:
a.- Has donat direcció a la regidoria de Foment , obrint-li noves àrees.
b - Has omplit de contingut la regidoria esgotada que has agafat a mitjan legislatura. I de segur que t'han ajudat en bona intenció per portar diners i ajuda al poble en estos moments tan difícils. Hi ha funcionaris que es guanyen ben bé més del sou que cobren. Però tens una habilitat relacional, anant a buscar a qui creus necessitar o necessites.
c.- Eres coherent en la constància, que ho pregunten a la gent del rugbi, a la gent del Bloc, a la gent de Compromís. Treballes i no pares, per això eres envejat . No el rendisques i mirat de cuidar-te l'esquena.

La gent que t'ataca et dirà que ells tenen molts defectes, i acabaran dient que el que no tenen , ni ara ni mai, és l’enveja. Amic Llacer. L'enveja es combat amb una gran antídot: copiar amb tu, en la teua persona, el que veus de positiu en l'altres. Tu ho has aprés per similitud. Tens bons mestres i bons companys. Per tant han recorregut o has recurregut a la còpia de models, d'allò que funciona i és bo. O que fan els polítics en les seues actuacions? Estar al dia.

Ara has d'aprendre per contrast : saps perfectament com no s'han de fer certes coses. Acceptar que som imperfectes ens porta a continuar el camí començat tan humanament.. Com deia Jordi Joan, som humans i podem fallar. Però endavant que a efectes de molts gent ho esteu fent de meravella. I recorda que hi ha gomes de borrar i les gomes de borrar són pels atrevits que fan activitats. Mai són pels que no fan res, no les necessiten.

¿ I que faig jo donant consells a qui no me n'ha demanat?. Perdona Llacer, sols és que tenia ganes d'escriure.

Jaume Talens.
-

5 comentaris:

GORDON GEKKO ha dit...

Suscribixc tot el que ha dit Jaume i ho faig meu.

Llàcer és una gran persona i un gran treballador. Sempre està ahí, amb la discreció i constància que el caracteritza. Errors en tenim tots i d'ells aprenem i ens servix per a millorar. Com diu Robert Kiyosaki: "los fracasos son el preludio de mis éxitos". Eixe és el talant de LLàcer.

Alguns ara es rasguen les vestidures i s'arrapen els pèls com si s'haguera ací matat a Manolete. No s'estranyeu. És la propaganda de sempre que tan bons resultats han donat en el passat i tan pocs en donen ara. Però per molt que repiquen a Misa no és lo mateix un Regidor que treballa i crea projectes per al poble que determinats individus que roben, cobren en sobres, paguen en diferit i s'apunten a classes de "rumano" amb els diners de tots els valencians. No és lo mateix, per molt mal que els sàpiga, no és lo mateix.

I al meu amic LLàcer un consell de tot cor que es resumeix en la seguent frase:

“Haz lo que tu corazón sienta que es lo correcto; te criticarán de cualquier forma. Te maldecirán si lo haces y te maldecirán si no lo haces” Eleanor Roosvelt.

Salut i força!

Anònim ha dit...

El PP té un problema i que es resumeix en una dita castellana : Cree el ladrón que todos son de su condición!

rotsap ha dit...

Té més d'un problema que esta intentant controlar: que no tingam fills espavilats com els regidors que governen ara l'ajuntament. Per això fa dificil l'educació, però això fa cara l'educació. El PP vol que manen i dirigisquen la societat els seus fills, de manera estamental, sense barretges, amb acòlits que mengen en les seues mans, com els que tenen enfront Llacer i els regidors de Compromis. No em fotras tort que t'hi veus. El PP és el problema.

Lorenç Grau i Ruso ha dit...

Los del PP de Tavernes, tienen muchos problemas, no voy nombrarlos todos, los que a mis conocimientos han llegado, pero el Regidor del PP que ocupo el puesto del Sr.Joseph LLacer, actual Concejal de Fomento y Deportes, esta constatando, lo eficaz, trabajador, constante e innovador, con dedicación total a sus obligaciones con el cargo que el pueblo le dio, a Joseph Llacer, adelante siempre con ese impetu y buena voluntad que tienes Llacer.

Anònim ha dit...

Quan després dels llargs plenaris, tan sols veig què la fiscalització al govern per part de l'oposició (PP i Karina,no vull feina)són aquestes notícies, sols puc pensar una cosa. S'ESTAN FENT LES COSES MOLT BÉ!!!