L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 28 de febrer del 2014

Autoritats de Tavernes i Simat han visitat les obres del taller d'ADISVA

 
L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, l’alcalde de Simat, Sebastià Mahiques i el regidor de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes, Víctor Borrás, han estat acompanyats pels membres d’ADISVA, Eugenio Pérez, Antonio Juan, i el regidor Salvador Sansaloni en la visita efectuada a les obres del local de de l’Associació de Discapacitats de la Valldigna.

L’arquitecte i director d’obra, Joaquim Egea, ha sigut l’encarregat d’explicar l’estat de les obres a les autoritats presents en la visita.

S'ha pogut constatar que el més costós del projecte ja està enllestit i que a hores d’ara queda molt poc per a acabar-lo. L’associació ADISVA ha destacat i valorat totes les aportacions institucionals i privades fetes de forma altruista, tant econòmiques com de donacions de materials i de col·laboracions diverses, per a contribuir a posar en funcionament este projecte.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

La Valldigna te que ajudar a acabar esta obra.

Anònim ha dit...

Hi ha que esperar per acabarla a que s'apropen més les eleccións. Quina vergonya, no s'ha fet res en dos anys i ara voleu eixir en la foto.

Anònim ha dit...

Un altre que tampoc sap on li cau la càrrega.

Que té que vore l'Ajuntament amb ADISVA, una entitat privada? A cas ADISVA es una entitat publica o que tinga que vore l'Ajauntament?

ADISVA va al seu aire i segons pot trau diners d'on siga.
I no te res que vore amb ella l'Ajuntament.

O siga tot el que dius no te ni trellat ni forellat

Anònim ha dit...

El que hi ha que fer és ajudar a obrir el centre ja. Que més dona la data de les eleccions?
Per què sempre es valora tot en clau política i no es mira l'interes general?

Anònim ha dit...

Al de les 22.22. No crec que ADISVA necessite de salvapatries. Fins ara estan fent-ho molt be i prege perque aixi continue. El teu comentari, com a minin, poc encertad, no crec que els ajude en res. Amb mentalitats com la teva ADISVA no s'ha vera fet mai.

Anònim ha dit...

Veritat es que ADISVA serà una entitat sense lucre i amb un objectiu solidari i totes les coses que es vullguen, però no deixa de ser una entitat privada, com pot ser la banda de música, o qualsevol de les entitats del poble.
Per això no es comprén que l'Ajuntament li regalara els terrenys on està el taller i haja regalat també quantitats per fer-les obres. Ho dic, des d'eixe punt de vista que es una entitat privada.
No estic en contra d'eixa ajuda de l'Ajuntament, i més ajuda si cal, i fins i tot tal com estan les coses hi haurà que ajudar més i destinar més diners per montar el taller i per fer que es mantinga.
Però no a canvi de res, sino que es canvie el caràcter de privada i que passe a ser una entitat on el control o nomenament dels òrgans de gestió siga paritari, o siga la meitat com a mínim, nomenats des de l'Ajuntament i que l'entitat esdevinga una fundació on la meitat del control siga municipal.