L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 6 de febrer del 2014

Avui ha començat a llançar-se la capa asfàltica en els carrers de la Sardina

Imatges del Cami Marenys
 Avui ha començat el que podem considerar pròpiament obres d'asfaltat en alguns carrers de la urbanització “Playa de los Naranjos”, popularment coneguda com a La Sardina. Fa un temps que ací en La Cotarra vam anunciar les obres, i ja anunciàvem que fins ara els treballs a realitzar eren previs als de tirar la capa asfàltica: nivellar, compactar, fer voreres, arreglar alguns fanals, revisar les trapes del clavegueram....

Un dels grans beneficiats, potser el que més, es el Camí Marenys, via molt transitada i que presentava greus desperfectes en el paviment, a més de no tindre cap vorera en els dos costats. En les fotografies es pot observar el canvi a millor que ha tingut aquesta via, una de les mes importants de la  Goleta quan a entrades i eixides de vehicles.

Voltants de la Plaça d'Oliva
 Avui mateix han començat les obres d'asfaltat amb el llançament d'una capa de material sobre el qual es procedirà demà dijous i el divendres a fixar la definitiva capa asfàltica que acabarà els treballs. Per tant, si no sorgeix cap inconvenient en dos dies més estarà acabada una obra que suposa una inversió municipal de 90.000 euros, obtinguts de fons pròpis, i que se sumen als vora 200.000 euros que es van dedicar l’any passat en la urbanització de l’escoleta i la zona dels voltants.


Aquest mateix matí, l'alcalde Jordi Joan ha estat visitant les obres acompanyat per l'administrador de la comunitat de propietaris i representants de la Junta de Propietaris. Després han celebrat una sessió de treball per a tractar les necessitats urbanístiques d'aquest sector i allò que està pendent de resolució. Cal recordar que el sector ha estat pràcticament abandonat des que l'empresa Caja Territorial de Madrid va fer fallida i va deixar sense concloure la urbanització fa ara 20 anys.
-