L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 27 de febrer del 2014

¿Complirà el govern valencià del PP la sentència del TSJ valencià que obliga a fer públics els resultats de les enquestes?


La pregunta no és complicada: ¿El PP complirà la sentència del TSJ i farà públics els resultats de les enquestes que, fins ara, han negat a Compromís i també a la resta de l’oposició? La pregunta no és complicada, ara si que pot resultar complicat que es complesca realment la sentència. La solució demà.
 I és que el Vicepresident del Consell valencià, José Ciscar, del PP, compareix en la Comissió de Coordinació a petició de Compromís perquè explique els resultats dels estudis d’opinió encarregats per la Generalitat. 

Compromís ha recordat que “les enquestes pagades amb diners públics han de ser públiques. No pot ser que el PP utilitze la Generalitat per a pagar-se enquestes secretes” Compromís ha presentat recursos al TSJ, el qual els han donat la raó i obliga el Consell a entregar-los el resultats de les enquestes realitzades en 2012, però queden penden altres recursos de les posteriors. 

I Compromís vol acabar amb haver d’anar al TSJ per obtindre els resultats d’enquestes que paguem tots els valencians i ha presentat una proposició de llei per a acabar amb l'opacitat del Consell i obrir els estudis d'opinió a les Universitats i la ciutadania en general. 

La proposta 

El grup parlamentari Compromís ha registrat en Les Corts una Proposició de Llei Reguladora dels estudis d’opinió finançats amb recursos de la Generalitat. La proposició de Compromís deixa el Registre Públic d'Estudis d'Opinió d’accés lliure a través d’una pàgina web disposada a tal efecte. El Consell haurà de trametre a Les Corts Valencianes, cada dos mesos, relació dels estudis d'opinió finalitzats i entrats al Registre. 

L’objectiu: regular la realització d’estudis d’opinió per part de la Generalitat i establir els mecanismes perquè respecten els principis de transparència, planificació i participació. 
-

3 comentaris:

GORDON GEKKO ha dit...

NO

Anònim ha dit...

No, clar que no publicara ni fara public res.

Al igual que el Bloc i el Pso - Pspv, tampoc han publicat les enquestes que varen fer

Anònim ha dit...

Un que confon el jamon con el tocino.
A vore si es igual una enquesta pagada per un partit per a ell, que una enquesta oficial de la Generalitat pagada amb els diners de tots els valencianes i que nomes la veja i tinga el PP.
Paregut.

De tota manera, milite fa molts anys en el Bloc i ara m'entere que han fet una enquesta. Menuda trola