L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 7 de febrer del 2014

Compromís li demana a Juan Cotino, president de les Corts, que dimisteca davant l'informe policial sobre Gurtel



 
Compromís ha assenyalat hui que “l’enèsima implicació de Juan Cotino en casos de corrupció dóna al President de Les Corts una nova ocasió immillorable per a dimitir perquè així, la institució que representa recupere la dignitat que la seua presència embruta”.

Segons la policia, les informacions del cas Gürtel apunten que en la Visita del Papa Juan Cotino va idear i dirigir la instal·lació de pantalles gegants per la ciutat, que és el contracte amb el qual la trama corrupta més milions d’euros va saquejar a les arques públiques valencianes.

“Les explicacions de Cotino que en la Visita del Papa va ser un voluntari més són ridícules. Les proves apunten cap a ell i sembla que haurà d’acabar assumint responsabilitats judicials en aquest vergonyós assumpte” .

“Compromís vol que assumisca ja les seues responsabilitats polítiques dimitint dels seus càrrecs. El president del seu partit, Alberto Fabra, hauria de reclamar-li també la dimissió, però veient com aquest cas de corrupció esguitxa tota la cúpula del PP, entenem perquè calla” indica Compromis. 
 
Segons la coalició el Alberto Fabra ha de donar explicacions de l’apunt sobre la comptabilitat B de Gürtel, on apareixen les sigles A. F. del grup municipal del PP a Castelló. També entre els documents d’Álvaro Pérez, El Bigotes, apareixen les sigles E. G. P., coincidents amb les d’Esteban González Pons. “A mesura que avança la investigació, s’amplia l’abast de la taca de corrupció del PP” conclou Compromís.