L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 19 de febrer del 2014

Avui la cinquena sessió del cicle "Economia i Territori" tractarà les claus de l’èxit empresarial

El cicle Economia i Territori que du a terme la regidoria de Foment Local conjuntament amb la Universitat Politècnica de València ( Campus de Gandia), tracta sobre les activitats per a la difusió d’idees i accions vinculades amb el foment de l’activitat econòmica i l’emprenedoria de Tavernes.

Avui a partir de es 19:30 hores en el saló de plens de l’Ajuntament de Tavernes i presentat pel regidor de Foment Local, Josep Llàcer, es tractarà el tema "Indústria, universitat i innovació. Les claus de l’èxit empresarial", títol general de la cinquena sessió d'aquest primer Cicle d’Economia i Territori.

La taula redona comptarà amb la presència de l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, de Josep Roselló, gerent de Don Hierro i de Josep Pastor, director de la EPSG de la Universitat Politècnica de València. Moderarà l’acte Pau Pérez, del cercle EURAM de la Safor.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha assenyalat que “en la cinquena xarrada del cicle volem destacar la importància de l’aportació de la universitat i la innovació en l’èxit de la indústria. I, a més, podrem conèixer de primera mà un exemple d’èxit empresarial i innovació en la indústria de la nostra ciutat, com és el cas de Don Hierro, que ha aconseguit premis nacionals en innovació en disseny industrial”. 
-