L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 17 de febrer del 2014

La falla La Via ha exaltat aquest cap de setmana les seues falleres majors

La falla La Via ha tancat a Tavernes el cicle dedicat a les exaltacions falleres amb la celebració aquest cap de setmana dels actes d'exaltació de les seues falleres, major i infantil 2014, Eva Muñoz Llorens i Rosabel Alberola Escrihuela. 

El dissabte passat va ser l'ocasió de la fallera major 2014, Eva Muñoz, a la qual li va imposar la banda acreditativa del seu regnat la fallera major ixent del 2013, Esther Gimeno, amb la presència del president Luis Montoya Juan. Representacions de totes les falles valleres assistiren a l'acte que va acabar amb l'estrena d'un espectacle musical i artístic i un fi festa al casal.



Ahir diumenge va ser el torn de la fallera major infantil 2014, Rosabel Alberola, amb imposició de banda per Yaiza Alfonso, la fallera infantil del 2013. Aquesta exaltació va comptar amb la presència de l'alcalde Jordi Joan, i va haver un fi de festa serà a càrrec del grup artístic infantil amb un espectacle de balls.
-