L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 21 de febrer del 2014

La II Fira de Turisme de la Valldigna se celebrarà la darrer setmana de març



Els alcaldes de la Valldigna i el diputat Ernesto Sanjuan, a la dreta
El monestir de Santa Maria de Valldigna i els voltants serà l’escenari de la “II Fira de Turisme de la Valldigna” a celebrar els dies 29 i 30 de l’actual mes de març. En la fira, hi participaran les quatre localitats Tavernes, Simat, Benifairó i Barx i comptarà amb el recolzament de la marca “València, Terra i Mar” del Patronat de Turisme de la Diputació. 

Així ho van decidir els responsables municipals de les quatre localitats reunits en la Diputació amb el diputat de Turisme, Ernesto Sanjuan, per analitzar la col·laboració que presta l’ens comarcal a una fira que té com objectiu mostrar l’oferta turística, comercial, artesanal i gastronòmica de la nostra comarca.

Cada municipi patrocinarà la seua oferta pròpia però unint-la a la de la resta de poblacions, seguint el model de promoció conjunta que es va iniciar i ha seguit enguany amb la fira FITUR a Madrid. 

La Fira de Turisme s’emmarca dins dels actes que se celebren amb motiu del dia de la Valldigna, una efemeride que s’hauria de celebrar el 15 de març, però per no haver de coincidir amb les festes de falles enguany es trasllada a la darrer setmana del pròxim mes de març.
-