L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 26 de febrer del 2014

La Policia Local i Protecció Civil efectuen un simulacre d'incendi a l'aparcament del passeig



Els voluntaris de Protecció Civil de Tavernes i agents de la Policia Local de Tavernes han efectuat un simulacre d’extinció d’un cotxe encés a l’interior de l’aparcament municipal del Passeig del País Valencià.

El simulacre s’emmarca dins de les pràctiques que efectuen els cossos de seguretat local per tal de conéixer el temps de reacció davant una contingència, maneres d’actuar i quins mitjans han d’usar per controlar el més aviat possible la situació, de manera que no es pose en risc ni la seguretat de persones ni d’altres vehicles que hi puguen ser estacionats.


La gent que hi era al passeig en un primer moment s’ha quedat sorpresa en vore el desplegament efectuat per les forces de seguretat i s’ha tranquil·litzat en conéixer que era un simulacre. En concret hi ha intervingut  dos cotxes patrulla de la policia local amb els seus agents, el cotxe-bomba i la furgoneta de Protecció civil també amb els efectius humans perfectament habillats i amb la màscara per protegir-se del fum de l’incendi. S’han desplegat les gomes contraincendis i igualment han desplaçat fins l’interior una llitera per donar major realisme i poder avaluar totes les necessitats en cas real. Tot el simulacre realitzat sota l’atenta mirada del responsable en cap de la Policia Local. 
-