L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 19 de febrer del 2014

L'ajuntament convoca un concurs de plans d'empresa per a estudiants



L'Ajuntament de Tavernes, a través del Viver d’Empreses, ha convocat un concurs de plans d'empresa per a estudiants perquè siga un eix de treball que fomente la cultura emprenedora entre els joves de la nostra localitat.

Els concurs s'emmarca dins de les accions del Viver d’Empreses de l'Ajuntament per a donar suport als emprenedors en la definició i posada en marxa del seu projecte empresarial. Així es crea un entorn de treball que estimule i fomente l'esperit emprenedor entre la població estudiantil, alhora que aprofite per suprimir barreres i prejudicis sobre la creació d'empreses, de manera que en el futur els alumnes puguen assumir eixa opció com una eixida professional.

L'objectiu és promoure l'esperit emprenedor entre els alumnes de Secundària, Batxillerat i Formació Professional a través d'un concurs que premie els millors plans d'empresa basats en idees aplicables en la nostra zona d'influència.

Es pretén estimular i fomentar l'esperit emprenedor en l'aula; acostar la creació d'empreses al món educatiu de la forma més realista possible, donar valor i premiar el sentit de la iniciativa i el desenvolupament de capacitats com la creativitat, l'assumpció de riscs i la presa de decisions, ensenyar a utilitzar determinades eines útils per a l'emprenedor i obrir nous camins professionals als alumnes sota la premissa que són ells els emprenedors de demà.

El concurs està obert als alumnes de Secundària, Batxillerat i Formació Professional empadronats a Tavernes i no empadronats si cursen estudis en centres de la nostra ciutat.
Els projectes podran ser presentats a títol personal o en grups de 2 membres com a màxim, han de tindre un tutor del projecte que serà un professor del centre on estiguen matriculats els participants.

La inscripció per a participar i tots els demés detalls es poden conéixer en el Viver d’Empreses de Tavernes, carrer Gabriel Hernández núm. 51. En el moment de la inscripció s'assignarà a cada participant un codi que preserve la seua identitat.

Els premis son:

1a categoria: alumnes de Grau Superior.

1r premi: 500 euros.
2n premi: 300 euros.

2a categoria: alumnes de Grau Mitjà, Secundària i Batxillerat.

1r premi: 300 euros.
2n premi: 150 euros. 
-