L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 28 de febrer del 2014

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Con el PP hemos topado....

No li ho va dir així en Quixot a Sanxo i es va conformar amb l’església com a topall. Ara en el segle XXI ben bé ho podia dir el diputat de Compromís, Joan Baldoví, en dirigir-se als valencians, després de vore com... ¡¡¡una vegada més!!!, tots els diputats valencians del PP han votat en contra de resolucions que beneficien les terres valencianes i a propostes que són demandades pels valencians. 
El diputat de Compromís, Joan Baldoví, ha reclamat el fi de les prospeccions petrolíferes en la mar Mediterrània, i també la recerca de gas i hidrocarburs mitjançant el fracking. No oblideu, estimats lectors i lectores, que un dels camps de recerca de petroli el tenim davant dels nassos, o si voleu més concreció davant les costes de la Valldigna. Som, o serem, una de les zones costaneres més afectades per les prospeccions.

I tot gràcies al vot en contra del PP i dels diputats valencians del PP, els mateixos que fa tres anys voten en contra del projecte de millora i canalització del Vaca. Són els diputats que, com diu el mateix Baldoví, quan arriben a Madrid s’obliden qui els ha designat i voten en contra dels interessos i d’allò que demana la societat valenciana. 

No a RTVV 

També el Congrés dels Diputats li ha tombat una altra resolució al diputat Baldaví. Aquest home no guanya per a disgustos! Baldaví, arreplegant el que demana la societat valenciana: una televisió plural, democràtica i en valencià, ha demanat en una resolució la reobertura immediata de les emissions de RTVV, la que el president Alberto Fabra, del PP, va tancar per raons econòmiques.

La iniciativa, presentada en el Debat sobre l’Estat de la Nació, només l’han votada a favor 23 diputats. Els diputats del PP han votat en contra (181 vots) i el PSOE s’ha abstingut (124 diputats). La veritat, llegint la noticia en la premsa, ens ve al cap la pregunta de com EL PSOE es pot abstindre’s després de presentar un recurs d’insconstitucionalitat contra el tancament de RTVV. Una més del PSOE, que és capaç de donar un premi a Escola Valenciana per lluitar a favor del valencià i uns mesos abans havia votat en les Corts Valencianes en contra d’exigir el requisit lingüístic per als funcionaris. En poques paraules, que no cal conéixer el valencià per a ser funcionaris. 

El text de Baldaví demanava altres coses de sentit comú i de trellat, coses que demanen tants i tants valencians: que el Govern de Rajoy millore les inversions en les terres valencianes, almenys al nivell de la mitjana espanyola, i que s’auditen els comptes de la Generalitat, governada pel PP fa 18 anys, i conéixer quin és el seu estat econòmic, així com demanava que ens paguen el deute per infrafinançament, uns 13.500 milions segons l’estudi demanat pel mateix PP als experts. 

També demanava poder fer una consulta als ciutadans sobre que en pensen de la política de privatització de la sanitat valenciana i sobre els serveis que es presten. Però una vegada més Baldoví ha topat contra el PP.
-