L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 22 de febrer del 2014

Si tens 16 o més anys i vius al País Valencià, pots canviar Europa



Tens 16 anys o més, resideixes al País Valencià i comparteixes els valors de la Coalició Compromís? Si és així, pots participar en les primàries més obertes i democràtiques de tota l'Europa occidental! Regenerem la democràcia, de veritat.

Ara et pot inscriure al cens electoral per a les Primàries de Compromís i pots triar les teues candidates o candidats per a les Eleccions al Parlament Europeu!

Ho pots fer a http://primaries.compromis.ws

Ara, una veu valencianista, d'esquerres i ecologista a Europa és més que necessària! Fem-ho possible!

Es la nota que hem rebut de Compromís i on ens confirmen que s’ha obert el termini d’inscripció en el cens de les primàries que la coalició ha convocat per triar els seus candidats a les eleccions Europees.

Les primàries se celebraran el pròxim 21 de març i Compromís ha establit tres mecanismes per poder exercir el vot en estes eleccions primàries: on-line, per correu i presencial. La votació on-line es realitzarà des de la mateixa pàgina web de la coalició els dies 17, 18 i 19 de març. Pel que fa al vot per correu s’haurà de sol·licitar amb antelació. 

La votació presencial s’ha convocat per al divendres 21 de març. Compromís habilitarà per això el major número de meses electorals a les comarques, com a mínim una en les poblacions de més de 150 afiliats. 

Compromís també ha obert el termini per a la presentació de candidatures a estes primàries, tancant-se el termini de presentació dels avals necessaris el 3 de març. Els pre-candidats hauran de presentar un mínim de 129 firmes d’afiliats per optar a encapçalar la llista de la coalició al Parlament Europeu i un mínim de 43 avals per optar a formar part d’eixa llista.
- Rebut
-