L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.751
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:32.702

divendres, 28 de març del 2014

Actes oficials de la Mancomunitat de la Valldigna amb motiu del Dia de la Valldigna


Avui divendres

20h.- Acte “XV Premis Valldigna” a l’Almàssera del monestir, amb la presentació del llibre “Antonio Chover: Obra per a Piano” de José Andrés Romero Mazarrota. En acabar, hi ha una actuació del “Cor de Cambra QuinzedeMarç”. 


Lliurament dels “XV Premis Valldigna”. Enguany els guardonats son José Monleón “Premi Amic de la Valldigna 2014”, reconeixement especial a Paco Lluís Brines Ferrer “Coeter II” i Premi d’Investigació a l’historiador Eladi Mainar.

DISSABTE, 29 DE MARÇ

A Simat

10:30h, 11:30h i 12:30h.- Visita teatralitzada al Monestir “Coneix el Monestir de la Valldigna de la mà de Fra Perutxo” (preu:2 €).

A Tavernes

19:30h.- Concert de “l’Orquestra La Valldigna” a l’Auditori de la Unió Musical .

DIUMENGE, 30 DE MARÇ
A Simat  

10:30h.- Santa Missa a l’Església del Monestir.
10:30h, 11:30h i 12:30h.- Visita teatralitzada al Monestir “Coneix el Monestir de la Valldigna de la mà de Fra Perutxo” (preu:2 €).

11:45h.- Concert de “l’Orquestra La Valldigna” a l’Església del Monestir.



Recordem que la programació a l'aire lliure ha estat suspesa per l'amenaça de pluja aquest cap de setmana. Les activitats es traslladen al cap de setmana vinent.
-