L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 18 de març del 2014

La Via es proclama la gran triomfadora de les falles 2014 a Tavernes

Presidents i falleres de les falles guanyadores dels primers premis expressen la seua alegria davant l'aplaudiment de tota la Plaça Major
La Junta Local de la Federació de Falles, fallera major Empar Mayans i Cort d'Honor, alcalde de Tavernes Jordi Joan i president de la FdeF, Ximo Felis presidiren l'acte de lliurament de premis.

 La falla la Via ha estat la gran guanyadora dels premis de les falles de Tavernes 2014 en haver aconseguit el primer premi de les falles grans amb el monument de lema: "Al nostre taller no creem, sols apedacem i retallem" de l’artista Pere Baena. També ha aconseguit el segon premi de les falles infantils, el premi a la crítica local, el premi d’enginy i gràcia de les falles grans als qual cal sumar el premi obtingut en el llibret per l’ús del valencià.




Imatges de la falla guanyadora
El resultat final de les falles grans ha estat el següent: 

1. Falla la Via
2. Falla la Dula
3. Passeig
4. Portal
5. Cambro
6. Prado

L’acte de lliurament de premis ha tingut lloc a la Plaça Major, plena de gom a gom, i amb un ambient totalment festiu i que s’ha desbordat en el moment que es donava a conéixer la falla gran segon classificada: La Dula, moment en que l’alegria de la Via esclafia amb tota la seua magnitud perquè eren ja el campions, cosa que ratificava en uns moment l’acta del jurat.

La falla Passeig ha aconseguit el primer premi en les falles infantils amb el monument de lema “Màgia Potàgia” de l’artista Natxo Peiró, un resultat molt valuós perquè com hem dit, enguany segons havia dit el mateix jurat en la visita d’una falla el nivell de les falles infantils, de totes en general, era espectacular. 
Imatges de la falla infantil guanyadora

El resultat final de les falles infantils ha estat el següent:

1. Passeig
2. Via
3. Prado
4. Dula
5. Portal
6. Cambro 


Altres guardons

Ús del valencià
1. Portal de Valldigna
2. Cambro
3. Passeig
4. Dula

Critica local: La Via
Premi Grues MGM
: Passeig
Ninot indultat infantil: Cambro
Ninot indultat gran: Portal de Valldigna 


I aquest era l'aspecte de la Plaça Major

Premis de la Generalitat als llibrets
11. Falla Portal de Valldigna ..... 600 euros
24. Falla Cambro ..... 500 euros
26. Falla Prado.... 450 euros
34. Falla la Via .... 400 euros
36. Falla la Dula.... 350 euros 
41. Falla Passeig.... 350 euros
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca la Falla la Via!!
La Via la millor!!!

Anònim ha dit...

Es diu que a la falla infantil del Passeig hi ha un ninot que és caricatura del Manolo Vidal. ¿Sabeu algo?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No. No en sabem res.

Anònim ha dit...

Pot ser que siga un ninot que té el nas més gran que el de Pinotxo??? Jejeje!!!

Anònim ha dit...

L'artiste de la Via és el mateix que el de la Falla del Pilar de Valencia 1r premi secció especial.

Anònim ha dit...

Eixe ninot que li sembla a Manolo Vidal que te el nas tan gran com pinotxo de dif mentires, no serà el que està mirant cap al bar chapa???

Anònim ha dit...

Quan pense en les mentires que diu el Partit Popular encara té el nas massa curt.

Un músic ha dit...

A mi em va paréixer prou desastrosa l'organització (no sé qui serà exactament) a l'entrega de premis. Normalment s'ha fet que cada premi que donen a una falla, la xaranga corresponent tocava un poc.
Enguany hi posaven música mentre les xarangues seguien tocant, cosa que no s'entén. O una cosa o altra (les xarangues tocàvem perquè els mateixos fallers ens ho dien). Deuríem de respectar un poc la música ja d'una vegada i no fer estes tonteries.