L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 18 d’abril del 2014

1r Campionat de Tenis de Taula




Organitzat per la regidoria d’Esports s’ha celebrat avui al Pavelló Municipal el 1. Campionat de Tenis de Taula Pasqua 2014 en les categories Benjamí, Aleví i Infantil.




Tots els participants han tingut una medalla i un detall mentre els tres primers classificats en cada categoria han rebut també material esportiu. El detall era una motxilla per anar d’excursió, un bolígraf i una llanterna.




La competició ha estat bastant animada per ser la primera edició i és d’esperar un major nivell de participants en pròximes edicions.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

En horabona a la Regidoria d'esports. Iniciatives com aquestes son les que als xiquets i xiquetes en les setmanes de vacances disfruten. Tambe dir que per las pares i mares els ve mol be. Ja que estan practican un esport que no te res a vore en el dia a dia de les activitas esportives que hui en dia es desenvolupen. Esteu treballant mol be continue aixi i donar les gracies a tots els que componen esta Regidoria.