L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 12 d’abril del 2014

Avui té lloc el 7é Gran Fons a la Valldigna

Eixida en una passada edició
La Mancomunitat de la Valldigna organitza la setena edició del Gran Fons a la Valldigna, conjuntament amb el Club d’Atletisme la Valldigna (secció Grup Muntanya i Triatló), Club de Córrer La Llebre i el Grup d’Esports de Muntanya de Benifairó, dins de les activitats culturals i esportives relacionades amb la Valldigna. 

El circuit del Gran Fons consta d’una volta de 15.700 metres, aproximadament, que, amb eixida i arribada a Benifairó, passarà per Tavernes i per Simat. La cursa començarà aquesta vesprada a les 18 hores, i el temps màxim per a acabar-la serà d’un hora i quaranta-cinc minuts. Hi haurà punts d’avituallament en els quilòmetres 5, 10 i en la zona de meta situada en la plaça del Pi de Benifairó.

S’estableixen tres categories en hòmens i dones: Sènior, des de 18 anys complits fins a 34 anys. Veterans A, des de 35 anys complits fins a 44 anys. Veterans B, des de 45 anys complits en avant. La inscripció està limitada a 500 participants. Els tres primers classificats de cada categoria i el primer local rebran trofeu. Tots els participants tindran una bossa amb una samarreta tècnica i diversos regals, que es lliuraran segons l’ordre de recollida de dorsals. La seguretat del circuit estarà coberta per Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil i voluntariat. 
-