L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 14 d’abril del 2014

Com que som a Setmana Santa..... les Set Sentències contra el PP!


El Tribunal Superior de Justícia valencià en una nova sentència – la sèptima a favor de Compromís - estima un recurs contenciós administratiu de la coalició per la negativa del Consell del PP a facilitar documentació a diputats de la coalició.

El TSJ considera que la denegació d'informació del Consell del PP es una vulneració de la Constitució i obliga al govern valencià del PP a facilitar les factures corresponents a les dietes, desplaçaments i hostalatge de totes les conselleries, contractes menors entre la Conselleria de Sanitat i Construccions Taroncher S.L., còpia de l'estudi realitzat per la Conselleria de Sanitat per a reasignar el servei d'ambulàncies 24 hores i informació sobre Aerocas.

Compromís ha assenyalat que quan han preguntat per les despeses de les conselleries en viatges i menjars, el PP s'ha limitat a contestar-los que es realitzen conforme a la llei. A la fi del 2012 van reclamar a Les Corts copia de les factures de dietes, desplaçaments i hostalatge de tots els departaments i serveis de totes les conselleries, petició que el Consell no va satisfer i per la qual van recórrer a la justícia, que dóna la raó a Compromís en la seua petició. 

Compromís considera que la negativa del govern del PP a informar dels diners que es dedica a aquestes despeses augmenta les sospites del malbaratament dels fons públics i ha recordat casos com els viatges de Juan Cotino per a veure al Papa quan era conseller de Medi ambient, viatges d'interès particular i sense res a veure amb la gestió pública i que va carregar als comptes de la conselleria, o més recentment les despeses de la secretària Autonòmica d'Organització, Coordinació i Relacions Institucionals, Esther Pastor i que s’han conegut a través de filtracions des de Presidència.

Són ja set les sentències en les quals el TSJ condemna al Consell per vulnerar els drets dels diputats de Compromís en denegar-los documentació, a les quals cal sumar una sentència del Tribunal Suprem pel mateix motiu. 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

El modo de funcionar del pp a base de garrots de justicia... Quadrilla de corruptes!