L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 30 d’abril del 2014

Diumenge, 4 de maig, "Passion d'Art Tango Ensemble"

La Casa de la Cultura acull el pròxim diumenge a les 8 de la vesprada i dins de la programació de la regidoria de Cultura l'espectacle "TANGO PASSIÓN" d'Art Tango Ensemble dirigit pel valler Joaquin Palomares.

ART TANGO ENSEMBLE presenta Tango Pasión, una versió musical amb escenificació a càrrec de la parella de ball “ David i Victoria “, basada en instruments de corda i piano, amb el bandoneó del mestre argentí Orlando di Bello, lluny dels canons tradicionals i amb identitat pròpia.



El tango immortal que arrasa l'ànima, que porta amb passió el cos fins al límit de la carnalitat junt amb el valler Joaquín Palomares, un dels millors violinistes clàssics d'Espanya, que demostra una vegada més la seua versatilitat, amb grans músics i ballarins, per a portar-nos en un emocionant viatge per les grans pàgines del tango.

Interprets: Joaquín Palomares i Katalin Petrik (violins); Adrián van Dongen (violoncel); Serafín Rubens (contrabaix); Pero Valero (Piano); Orlando Dibello (Bandoneo) i la parella de ball: David & Victoria.