L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 21 d’abril del 2014

El PP de Gandia contra l'estatua del 25 d'abril.




El govern del PP de l'Ajuntament de Gandia continua decidit a retirar l'escultura d'Antoni Miró que recorda la batalla d'Almansa, malgrat l'oposició de veïns, entitats i l'artista mateix. 

L'alcalde Arturo Torró (PP), sembla ser que la manera que té d’amagar els més de 250 milions de deute, per exemple; o fer oblidar que li han embargat béns per no pagar a la banca; o fer que ningú no parle que no ha resolt encara el problema que té en les escoletes, on un jutge li exigeix admetre les treballadores que va tirar al carrer, etc, etc, eixe alcalde fa cortines de fum i amaga el desastre de gestió municipal amb temes que en una societat normal ni s’ho plantejarien: traslladar de lloc l'escultura '25 d'abril de 1707', una decisió que ha pres de manera unilateral i contra tots, menys els seus clar.


Davant el pròxim 25 d’abril, la Plataforma per la cultura a Gandia i la Safor '25 d'abril' ha publicat un vídeo en què explica la història de l'escultura i exposa els motius pels quals s'oposa que sigui retirada.

Fa mesos que la plataforma es mobilitza per evitar el trasllat d'aquesta escultura. Tampoc no hi està d'acord l'autor, Antoni Miró.



-

1 comentari:

Estruch ha dit...

Gandia té 250 milions de problemes mes severs per a calfar-se el cap, però amb estes cortines de fum s'entreten al personal i dividixen al gandiencs : Divide y vencerás, dia aquell .