L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 24 d’abril del 2014

"Els sons de les meravelles", amb un llibre i una rosa, per celebrar Sant Jordi





A poqueta nit d’ahir, 23 d’abril, Diada Internacional del Llibre, entre un nombrós públic valler, i com uns entre tants, hem tingut el plaer d’escoltar els versos del millor poeta valencià del segle XX, recitat amb la veu vellutada i serena de l’actor gandià Ximo Vidal i la música exquisida del quintet de vent “Llevant Ensemble”. 


Tots junts ens han proposat una manera senzilla d’hibridar la poesia fecunda de Vicent Andrés Estellés amb les sonoritats de les més diverses procedències en un resultat harmònic. Des de les tonalitats de l’AMARGOR del viure en un temps i un país, passant per l’AMOR a la seua família i, sobretot, a Isabel, la dona de la seua vida, i acabant amb el cant a la TERRA, amb poemes dedicats a Gandia o a tot el País Valencià, aquest recital ha fluït amb suavitat, amb dolcesa i la paraula s’ha acompassat en un passeig pels més variats estils musicals: des de les peces més nostrades i populars –incloent la versió que Ovidi Montllor féu del poema “M’aclame a tu”–, fins a les més belles composicions de Paul Hindemith, Asins Arbó, Kurt Weill, Jacques Ibert o de Bela Bartok.


I un goig ha estat escoltar i veure la brillant interpretació dels músics Tomàs Estornell (flauta), Fermín Clemente (oboè), Josep Antoni Alberola (trompa), Rafa Grau (fagot) i Sergi Perelló (clarinet), que ens han brindat “Els sons de les meravelles”.

Sens dubte, amb un llibre i una rosa, ha estat la millor manera de celebrar el dia de Sant Jordi de 2014.
-

1 comentari:

Unknown ha dit...

Gràcies per la ressenya