L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 15 d’abril del 2014

La I Concentració d'Espeleologia a Tavernes reuneix 200 participants




Aquest passat cap de setmana va tindre lloc la “I Concentració d'Espeleòlegs” a Tavernes organitzat pel Centre Escursionista, el COUPV de la Universitat Politècnica de València i el Club Espeleologia de Vila-real, activitat que ha estat tot un èxit de participació, amb més de 200 espeleòlegs arribats de tota la geografia espanyola i d'Europa.

 
L'Ajuntament ha cedit el poliesportiu municipal per aquest acte i allí s’hi va ubicar l’organització. L’activitat s’iniciava dissabte pel matí al Pla de les Simes en el terme de Barx, on estaven equipades 14 avencs, entre les quals es trobava la del Pilar que és la mas profunda de la Comunitat Valenciana amb 220 m. 
 

A la vesprada va tindre lloc una ponència sobre tècniques espeleològiques en la Casa de la Cultura i posteriorment en el poliesportiu van gaudir d'una magnifica paella para mes de 250 persones. Així mateix, van pernoctar en una de les pistes del pavelló.

El diumenge es van desplaçar novament a la localitat de Barx, on van continuar gaudint de les magnifiques avencs que hi ha en el lloc. Al finalitzar l'acte la majoria dels participants van agrair la perfecta organització de l'acte i el gaudi dels paratges de la nostra comarca.
-