L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 11 d’abril del 2014

La platja de Tavernes presenta diverses activitats falleres aquest cap de setmana

 
La platja de Tavernes ofereix als visitants diversos actes organitzats per la falla La Marina, que s'inicien avui amb la planta del monument en la zona de Sant Bernardo i clouran diumenge amb la "cremà".

La setmana passada es van ajornar els actes per les previsions meteorològiques i això ha fet que coincidesquen amb les vacances de Setmana Santa i Pasqua de molts visitants, amb la qual cosa és de previndre que la festa estiga animada.

Això també contribuirà que per a demà dissabte, a partir de les 22 hores, els restaurants San Bernardo, Calipso, Mediterrani, Don Pepe i Lluna Park han preparat un sopar de menú faller a 16 euros i a partir de les 00:30 hores, en les instal·lacions del cinema Olimpo, hi ha anunciada una revetla amb l’orquestra Escándalo.

Els actes previstos per a diumenge són, a partir de les 10 del matí, una volta a la platja de motos antigues; un catell inflable per als menuts a partir de migdia i a partir de les 19:30 hores, la tradicional cercavila de la Junta Local Fallera de Tavernes, des del del restaurant Mediterrani.

L'activitat fallera acabarà a les 20:30 hores, quan el foc tancarà el cap de setmana faller amb la "cremà" de la falla la Marina seguit d'un castell de focs d’artifici.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

I com s'esperen milers i milers de madrilenyos en la festa, han passat el periquito tot anunciant-ho en espanyol només, i damunt nomenant pel mig la regidoria de Turisme. Ara com es del PSOE tot li para bé.
No cal que anem els del poble, la festa es per als de fora que són els que es veu volen que vagen.

Anònim ha dit...

La nota del periquito l'haurà redactat Aceplat. Com diu Enric amb els estudis del valencià,encara estan en ello.

Anònim ha dit...

Quan de temps porta Enrique "en ello"? Perquè des que estava en Unió Valenciana mira que ha plogut i han passat dies per a aprendre a escriure en la llengua que tant estima i defensa.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Agrairïem que les referàncies a persones concretes sempre quedaren en el camp de la seua vessant política, NO MAI PERSONAL O PROFESSIONAL.

Anònim ha dit...

Ho publiques i despres dius que no es facen referencies personals? Tirem la pedra i amaguem la ma? A l'altra direm el mateix en "vessant politica", direm "representant de DV" i així li podràs traure mes punta.
Que catxondo, este administrador, tu!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies per dir-nos catxondos. Estem ací per divertir-nos no per amagar-nos com els passa a alguns.

Els administradors d'aquest blog entenem que les referències al Sr.Enrique Estruch es fan per la seua vessant de responsable, militant i impulsor de DV, o siga de la pública i política, i això pensem es dedueix des del moment que el comentarista parla de la seua època d'UV.